Wiesz co moja kumpela miałą in vitro. I co dziwne do końca mówili, że będzie miała dwóch chłopców. No i poród, cesarka i wyjmują ...dziewczynka. No mówi że zgupiała, więc myśli to mam dwie dziewczynki?? wujmują z brzusia drugie dziecie i co ...chłopiec. No niesamowity szok)Teraz jej dzieciaki mają po 5 lat, nie sa jakoś maga podobne do siebie bo to dwujajowe bliżnięta, ale podono fajnie się dogadują, choć kłótni i bijatyk jest całe mnóstwo codzień to jedno za drugie by w ogień skoczyło.
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Kuzynka znajomej miala miec blizniakow, jedno chlopczyk a drugie nie byli pewni czy chlopczyk czy dziewczynka.. urodzila trojaczki :-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
2 chlopcow i dziewczynka
Alex_WA
Fanka BB :)
Dzis rano beta 1444 (dwa dni temu 510...) Ale progesteron zaledwie 8...
Nie wiem czy juz po wszystkim, czy.co...
Pojechalam z M na bombach do szpitala. Czekam od 3 godzin na cokolwiek... W miedzyczasie bylam u internisty ale odeslal spowrotem na dyzur ginekologiczny, na ktorym dosc niechetnie mnie przyjeto.
Gdyby nie podejrzenie pozamacicznej to juz bym spala... A tak czekam na kolejny wynik beta hcg...
Nie wiem czy juz po wszystkim, czy.co...
Pojechalam z M na bombach do szpitala. Czekam od 3 godzin na cokolwiek... W miedzyczasie bylam u internisty ale odeslal spowrotem na dyzur ginekologiczny, na ktorym dosc niechetnie mnie przyjeto.
Gdyby nie podejrzenie pozamacicznej to juz bym spala... A tak czekam na kolejny wynik beta hcg...
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Spooky kolezanki synek 'tez siadl okrakiem' jesli mzna tak powiedziec to 'slodko wygladalo'
U mnie w 1 ciazy juz w 13 tyg lekarka powiedziala ze dziewczynka
Alex kiedy bedziesz cos wiedziec? 3mam kciuki
U mnie w 1 ciazy juz w 13 tyg lekarka powiedziala ze dziewczynka
Alex kiedy bedziesz cos wiedziec? 3mam kciuki
reklama
Alex_WA
Fanka BB :)
Och... uspokajam Was - już ok.
Więc tak... zrobili mi betę... 1750 około było ok. 22:00 (jutro zerknę ile dokładnie). Miła, młoda p. doktor zabrała mnie na USG (już pomijam całą historię z czekaniem... bo w Bielańskim jest to epickie...). Na usg... z jajnikami ok - jest ciałko żółte, jest torbielka o której pisał lekarz we wtorek - Z TYM, ŻE NA PRZECIWLEGŁYM JAJNIKU!!! W ZATOCE DOUGLASA ANI ŚLADU PŁYNU....
I co najważniejsze - jest pęcherzyk w jamie macicy Na samym środku piękna kropka
Nie mam niestety zdjęcia, bo to był dyżur i nie było możliwości dodrukowania (są rozliczani z papieru??), ale za tydzień idę na wizytę właściwą, normalną.
Przepisano mi Duphaston i spokój...
Ponoć tylko spokój mnie uratuje
Ogólnie wszystko jest ok, i lekarka powiedziała, że na wyrost się przejmuję. Ale jak tu się nie przejmować... Spanikowałam i wyszliśmy przed czasem z rodzinnego spotkania...
A... i jeden internista powiedział mi, że "ON NIE WIE CO ROBIĆ, BO SIĘ NA TYM NIE ZNA". Super...
Ale najważniejsze, że Kropek jest cały i zdrów i w dobrym miejscu
Więc tak... zrobili mi betę... 1750 około było ok. 22:00 (jutro zerknę ile dokładnie). Miła, młoda p. doktor zabrała mnie na USG (już pomijam całą historię z czekaniem... bo w Bielańskim jest to epickie...). Na usg... z jajnikami ok - jest ciałko żółte, jest torbielka o której pisał lekarz we wtorek - Z TYM, ŻE NA PRZECIWLEGŁYM JAJNIKU!!! W ZATOCE DOUGLASA ANI ŚLADU PŁYNU....
I co najważniejsze - jest pęcherzyk w jamie macicy Na samym środku piękna kropka
Nie mam niestety zdjęcia, bo to był dyżur i nie było możliwości dodrukowania (są rozliczani z papieru??), ale za tydzień idę na wizytę właściwą, normalną.
Przepisano mi Duphaston i spokój...
Ponoć tylko spokój mnie uratuje
Ogólnie wszystko jest ok, i lekarka powiedziała, że na wyrost się przejmuję. Ale jak tu się nie przejmować... Spanikowałam i wyszliśmy przed czasem z rodzinnego spotkania...
A... i jeden internista powiedział mi, że "ON NIE WIE CO ROBIĆ, BO SIĘ NA TYM NIE ZNA". Super...
Ale najważniejsze, że Kropek jest cały i zdrów i w dobrym miejscu