reklama
Gratuluje udanej wizyty.
Moja do bardzo udanych niestety nie należała ;-( pozno wrocilismy a ja nie spie juz od 5, bo myślę non stop.
Lekarz stwierdził niedomykalność zastawki trójdzielnej w serduszku i torbiel prawego splotu naczyniowego ;-( jestem załamana .... Może być tak ze zastawka się domknie samoczynnie, a torbiel się wchlonie- mam nadzieje ze tak bedzie ...ale jeśli nie...;-( bardzo się boję, za tydzień mam sie umowic na kolejna wizytę do tego p.doktora u którego robilismy badanie tylko ze do Centrum medycznego w Katowicach, bo on chce się temu bliżej przyjrzeć.
Z reszta narządów wszystko jest dobrze
Obwód główki 150,3 mm
Obwód brzuszka 134,8 mm
Długość kości udowej 27 mm
Kregoslupik w porządku
No i prawdopodobnie jest córeczka, bo lekarz mię widział tam nic na kształt siusiaka.
Przez te informacje byłam w takim szoku, ze zapomnialam poprosić o płytkę z nagraniem mojej Kruszynki :-(
Ale to nie ważne, najważniejsze zeby się wszystko dobrze skończyło....
Dzisiaj o 17:30 mam wizytę u swojej lekarki, zobaczymy co ona powie...
Gaska nie martw sie na zapas. Powiem ci na pocieszenie ze zawsze moglo byc gorzej. Moj brat nie mial polowy serca a zrobili mu operacje. I ja przez to tez zyje w nieceirpliwosci bo u nas genetyczna wada serca jest i tez mam skierowanie na polowkowe na usg do specjalnej kliniki . A tak jeszcze dodam moja kuzynka bedac w ciazy okazalo sie ze dzieciatko ma dziure w sercu i wiecice cc mialawszystko ostroznie . Maly sie urodzil i co dziurki nie ma. I jakim cudem... jesli moge ci cos poradzic to zrob sobie usg gdzies indziej. Zobaczysz czy tam potwierdza. Ale glowa w gore
ciastkozkremem
mama Ignasia
Siusiaki górą!!! ;-) U nas też piękny siusiaczek, a byłam pewna, że będzie dziewczyneczka.
Gratulacje wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki żeby wszystkie problemy maluszków zniknęły do porodu.
Gratulacje wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki żeby wszystkie problemy maluszków zniknęły do porodu.
K
kaira24
Gość
weronikabp
Fanka BB :)
tekla i mika kochane dzieciaki, choć ja nie widzę siusiaka mikuś, ale ja się nie znam bo mam dziewczynkę hehee
))
karolq8
Tekla pieknie!
Mika jak czolg:-) chlop jak sie patrzy:-)
Mika jak czolg:-) chlop jak sie patrzy:-)
Majaaa85
Zobacz załącznik 602914 dla porównania dlaczego można sie pomylić
Tekla śliczny maluszek
Mika no a miałą byc dziewczynka.JUz z zamłodu stoi hehe. Ciekawe co u nas
o jej..jak wszystko wyrażnie widać Super
GĄSKA...
jestem pierwszy raz na tym akurat forum i wpadł mi w oko twoj post.
Nie zalamuj sie! wszystko bedzie dobrze tylko myśl pozytywnie. Ja bede sie modlić za twoją dzidzie
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
JA nie wiem co mam czuje ze dziewczynka.o jej..jak wszystko wyrażnie widać SuperPewnie buzie tez tak widać
Gratuluje synka!
MIKAK. To też czasem się mylą.
karolq8
Mika zdjecie tekli dodala mea chwile przed toba:-)
reklama