reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
gratuluje udanych wizyt
gaska badz dobrej mysli! &&&&&& !
gaska badz dobrej mysli! &&&&&& !
izabela...
Fanka BB :)
gąska, trzymam kciuki, na pewno wszystko skończy się pomyślnie!!!
weronikabp
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkich dobrych wieści za mojej nieobecności!!!
Gąska kochana, na pewno będzie dobrze, musi być!!! ))
Gąska kochana, na pewno będzie dobrze, musi być!!! ))
Gąska trzymam kciuki, żeby wszystko się pięknie ułożyło. Na badaniu genetycznym w 12-13 tygodniu nie widać jeszcze żadnych wad serduszka, tak więc nic nie można było wcześniej zobaczyć. Myśl pozytywnie i główka do góry niech córeczka spokojnie się rozwija. Zobaczysz wszystko się cofnie!Gratuluje udanej wizyty.
Moja do bardzo udanych niestety nie należała ;-( pozno wrocilismy a ja nie spie juz od 5, bo myślę non stop.
Lekarz stwierdził niedomykalność zastawki trójdzielnej w serduszku i torbiel prawego splotu naczyniowego ;-( jestem załamana .... Może być tak ze zastawka się domknie samoczynnie, a torbiel się wchlonie- mam nadzieje ze tak bedzie ...ale jeśli nie...;-( bardzo się boję, za tydzień mam sie umowic na kolejna wizytę do tego p.doktora u którego robilismy badanie tylko ze do Centrum medycznego w Katowicach, bo on chce się temu bliżej przyjrzeć.
Z reszta narządów wszystko jest dobrze
Obwód główki 150,3 mm
Obwód brzuszka 134,8 mm
Długość kości udowej 27 mm
Kregoslupik w porządku
No i prawdopodobnie jest córeczka, bo lekarz mię widział tam nic na kształt siusiaka.
Przez te informacje byłam w takim szoku, ze zapomnialam poprosić o płytkę z nagraniem mojej Kruszynki :-(
Ale to nie ważne, najważniejsze zeby się wszystko dobrze skończyło....
Dzisiaj o 17:30 mam wizytę u swojej lekarki, zobaczymy co ona powie...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Gąsko, nie stersuj się, myśl pozytywnie. Moja kuzynka i koleżanka miały takie same sytuacje. W 20tc dowiedziały się o torbieli na główce dziecka, obie się wchłonęły i obie urodziły bez problemów. Nawet rozmawiałam o tym ostatnio z kolezanką, mówiła mi że jej gin uspokajał ją mówiąc, że w trakcie 10 letiej praktyki nie zdarzył mu się przypadek, żeby torbiel się nie wchłonęła.
Trzymam za Was &&&.
Trzymam za Was &&&.
reklama