L
ladybird76
Gość
Kurcze, serio można się pomylić! Czyli dwie dziurki obok siebie oznaczają dziewczynkę!Zobacz załącznik 602914 dla porównania dlaczego można sie pomylić.to fotka z google z 14 tyg
To nie moje dziecko.
Tekla śliczny maluszek
Mika no a miałą byc dziewczynka.JUz z zamłodu stoi hehe. Ciekawe co u nas
Amen.Myślę, że pocieszenie "zawsze mogło być gorzej" dla zestresowanej matki to żadne pocieszenie. Przepraszam, ale Gąska martwi się teraz o to co usłyszała od lekarza, a nie o to, co gorszego mogłoby się przytrafić. Dla niej to teraz ogromny stres.
Ale ja wierzę, że będzie dobrze. Akurat niedomykalność i torbiele, jak widać po wielu przypadkach są rzeczami, które "leczą się" same i wkrótce odetchniesz kochana :*
ps.Nie powinno się umniejszać czyjegoś strachu, porównując go z innym przypadkiem. Zabiera się w ten sposób prawo do przeżywania własnych obaw... zawsze ktoś ma lepiej i z zawsze ktoś ma gorzej...Nikt nie lubi być z nikim porównywany...
Podpisuję się pod skodzią!Gąska niedomykalności zastawek można nabawić się nawet w wieku dziecięcym i naturalnie z tego wyjść, tylko proces zajmuje troszkę czasu (nawet kilkanaście lat), a dziecko sobie normalnie żyje bez żadnych ograniczeń, trzeba tylko uważać na infekcje. Wszystko będzie dobrze, to się cofnie i torbielki znikną zobaczysz Kochana, ja wiem że łatwo mówić, ale nie zamartwiaj się na zapas, bardzo dobrze że to wyszło teraz, będziecie już mogli działać za życia łonowego, wierzę że będzie dobrze :* :* :*
Postaraj się nie stresować...Wierzę,że będzie dobrze. Tu potrzebny jest czas, a czas jeszcze jest, wiec, spokojnie.
No to może jednak baba?No no juz porownuje hehe u twojego malego cos tam stoi pewno siusial . A u mojego nie widac siusiaczka . Zaraz zwatpie ze to chlop :d
Monisssia, gdzieś napisałaś, że jesteś czy czujesz się jak słonica...1,5kg przez 5tyg i wklęsłym brzuchem, jest potwierdzeniem niezaprzeczalnym żeś słonica. Pomyśl, że takimi tekstami możesz inne "grubsze" urazić i z lekka zdenerwować. Myśl zanim coś napiszesz, to nie boliGrunt to sie nie denerwowac. Mi lekarz nie powiedzial ile cm ma moja szyjka. Uslyszalam ,ze dluga zamknieta... korci mnie palucha tam wsadzic i sama sprawdzic. No przez 5 tyg przytylam 1,5kg.
Chcesz palucha wsadzać i sprawdzać, bo Cię korci??? Matko, a może w mózgu sobie pogrzeb??? hahhaha, rozwaliłaś mnie, sorry, ale padłam! Nikt cię nie przebije na tym forum