reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witamy :)

Isiorek

Zaangażowana w BB
Miasto
Rotmanka
Przedstawiamy się :)

Jestem Asia :) 32 rok mi leci, mam 6 letnią córę i termin na 5 sierpień

Mieszkamy na Rotmance pod Pruszczem Gdańskim.

Ja się wypisuje :( jutro mam zabieg, w poniedziałek lekarz oznajmił, że serduszko przestało bić

Ostatnia edycja:
reklama
Hello!!!

Nazywam sie Weronika za kilka dni strzeli mi "30" :(
Mieszkam w Szwecji . Pochodze z Pruszcza Gdanskiego :)
Niby termin wypada na 31/7-1/8 :) zobaczymy :)

Hej ;)
Anka , pochodzę z Olsztyna mieszkam w Niemczech , skończyłam 27 lat , wyliczyłam termin na 20.08 [emoji173]️

Witam, wszystkie Panie !
Jestem Ania, mam 24 lata, pochodzę z okolic Włocławka a mieszkam w Niemczech- (czyli nie jestem sama) :)
z moich obliczeń wychodzi, że dzisiaj jest 6 tydzień i 3 dzień, termin 5 sierpnia :) ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Mam na imię Jola:) w październiku zmieniłam kod na '3' z przodu;)
Moja córeczka Amelka ma 21 miesięcy.
Mieszkamy na wsi pod Krakowem.
Termin mam na 20 lipiec, ale z racji ze myślałam że to ciąża listopadowa zapisałam się do Sierpniowych Mam:)
Tak mi tu dobrze, że postanowiłam tu z Wami zostać:)

Witajcie!
Mam na imię Basia, mam 28 lat, mam córkę, która w styczniu skończy 4 latka.
Nowy Targ.
Termin : 18 sierpień:)
Jolcia, bardzo sie ciesze, ze zostajesz z nami:)
Miłego dnia:)

Hej mam na imię Marta mam 28 lat jestem szczęśliwą mamą prawie siedmio letniej córeczki Wiktorii, jestem także aniołkową mamą od 3 latek (*)dla Ciebie Zuziu. Teraz termin wyliczyłam sobie na 11.08.2016 i mam nadziejebze bedzie nam się miło czekało razem az nasze szkraby przyjdą na świat

Czesc dziewczyny milo jest mi Was poznac ☺
Jestem Iza mam coreczke kt w lutym konczy 6 lat . Pochodze z Przasnysza (czyt. zadupie na mazowszu .) a od 11lat mieszkam w Uk . O wieku nie pisze bo sie wstydze ( jestem najstarsza ) . Miesiac temu testowalam sie i byly 2 blade krechy ale nic z tego ... teraz zrobilam chyba z 11 testow i juz wiem ze to nie pomylka . Ciesze sie ze jestem wsrod fasolkowych mam i mam nadzieje ze spedzimy milo czas

reklama
Przedstawiam się i tu ;-)
Jestem Natalia, mam 23 lata, mieszkam w Niemczech i będę mamą całkowicie z zaskoczenia. Dopiero powoli zaczynam się cieszyć ;-)
Termin z usg od lekarza - 7.08.2016.

Do góry