reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witamy :)

teraz i ja moge sie przywitac!!!!!!
Mam na imie Kasia, mam 32 lata .mam 5 letnia coreczke , ktora rowniez urodzila sie w sierpniu. mieszkam w Gdańsku :)
termin wyliczylam sobie na 12-13 sierpnia :)

reklama
Cześć Dziewczyny:) miło mi jest Was poznać i móc do Was dołączyć. Mam nadzieję że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do sierpnia:)
Jestem Kasia, mama cudownej 3 latki, od kilku miesięcy staraliśmy się dla niej o rodzeństwo i wszystko wskazuje na to że się udało;) termin na 28 sierpnia.

J
Cześć Dziewczyny:) miło mi jest Was poznać i móc do Was dołączyć. Mam nadzieję że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do sierpnia:)
Jestem Kasia, mama cudownej 3 latki, od kilku miesięcy staraliśmy się dla niej o rodzeństwo i wszystko wskazuje na to że się udało;) termin na 28 sierpnia.
A tez 28.08

Witam dziewczyny :)
Wygląda na to że jestem tu najstarsza :/
38 lat skończone dwoje dzieci prawie 18-letnia córka i prawie 12letni syn ;)
no i przydarzyło Nam się dziecię ;) termin ok.29 sierpień :)

też sie przywitam oficjalnie ;)
Mam na imię Martyna, mam 20 lat, od trzech lat mieszkam w Ełku. Od września 2015r mężatka :D 22, 23 i 24 grudnia wyszły mi pozytywne testy :) straciłam dwie ciążę w 7 i 20 tyg, więc do trzech razy sztuka :) termin wyliczyłam na 30.08.2016 :)

aniab38 chyba juz nie jestes najstarsza ;)

hejka wszystkim mam na imie Pati lat 41 , synek lat 5, mieszkamy sobie w Rumi i na mikolaja jakies dziecie sie wgramolilo do mojego brzucha. Termin mam na 1-10 sierpnia

To ja tez sie przywitam :) mam na imie Karolina, mam 29 lat i 6 miesięczna córeczkę Maje :) jestem szczęśliwa partnerka i żona od 2011 roku :)
Na świat ma pojawić sie kolejne nasze małe szczęście i tym razem liczę na chlopca ;) terminu na razie jeszcze mi gin nie wyznaczała ale z tego co widziałam w tabelach to 5-11 sierpnia:) chodz nic nie wiadomo bo okres nie wrócił po pierwszej ciazy wiec wszystko sie moze zdarzyć wczesniej :)

Duzo Zdrowka dla was wszystkie sierpniowe mamusie :)

reklama
To i ja sie przywitam jestem Ula mieszkamna wsi koło Legnicy na Dolnym Śląsku. Mam 34 lata i jestem mamą14-sto letniego Daniela. Termin mam na 19.08 wiec bedzie prezent na rocznice ślubu bo 25.08 będziemy obchodzic nasze 15-sto lecie

Do góry