reklama
Cześć Dziewczyny miło mi jest Was poznać i móc do Was dołączyć. Mam nadzieję że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do sierpnia
Jestem Kasia, mama cudownej 3 latki, od kilku miesięcy staraliśmy się dla niej o rodzeństwo i wszystko wskazuje na to że się udało termin na 28 sierpnia.
Jestem Kasia, mama cudownej 3 latki, od kilku miesięcy staraliśmy się dla niej o rodzeństwo i wszystko wskazuje na to że się udało termin na 28 sierpnia.
J
A tez 28.08Cześć Dziewczyny miło mi jest Was poznać i móc do Was dołączyć. Mam nadzieję że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do sierpnia
Mika06
Fanka BB :)
też sie przywitam oficjalnie
Mam na imię Martyna, mam 20 lat, od trzech lat mieszkam w Ełku. Od września 2015r mężatka 22, 23 i 24 grudnia wyszły mi pozytywne testy straciłam dwie ciążę w 7 i 20 tyg, więc do trzech razy sztuka termin wyliczyłam na 30.08.2016
Mam na imię Martyna, mam 20 lat, od trzech lat mieszkam w Ełku. Od września 2015r mężatka 22, 23 i 24 grudnia wyszły mi pozytywne testy straciłam dwie ciążę w 7 i 20 tyg, więc do trzech razy sztuka termin wyliczyłam na 30.08.2016
aniab38
aniab38 chyba juz nie jestes najstarsza
hejka wszystkim mam na imie Pati lat 41 , synek lat 5, mieszkamy sobie w Rumi i na mikolaja jakies dziecie sie wgramolilo do mojego brzucha. Termin mam na 1-10 sierpnia
Od razu mi raźniej Pati
koronkaa
To ja tez sie przywitam mam na imie Karolina, mam 29 lat i 6 miesięczna córeczkę Maje jestem szczęśliwa partnerka i żona od 2011 roku
Na świat ma pojawić sie kolejne nasze małe szczęście i tym razem liczę na chlopca terminu na razie jeszcze mi gin nie wyznaczała ale z tego co widziałam w tabelach to 5-11 sierpnia chodz nic nie wiadomo bo okres nie wrócił po pierwszej ciazy wiec wszystko sie moze zdarzyć wczesniej
Duzo Zdrowka dla was wszystkie sierpniowe mamusie
Na świat ma pojawić sie kolejne nasze małe szczęście i tym razem liczę na chlopca terminu na razie jeszcze mi gin nie wyznaczała ale z tego co widziałam w tabelach to 5-11 sierpnia chodz nic nie wiadomo bo okres nie wrócił po pierwszej ciazy wiec wszystko sie moze zdarzyć wczesniej
Duzo Zdrowka dla was wszystkie sierpniowe mamusie
reklama