reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witamy :)

Hej :) jestem Monika , mam 23 lata i w sierpniu będę miała maleństwo :) mój pierwszy dzieciaczek, jestem bardzo szczęśliwa bo długo się staraliśmy, aż się udało ;) jestem w 14 tygodniu i póki co wszystko jest w porządku.
Witam wszystkie sierpniowe mamy :*

reklama
Hej, mam na imię Ania, pochodzę z woj.opolskiego. Jestem aktualnie na początku 22 tc a termin porodu mam wyznaczony na 25 sierpnia. To moja pierwsza ciąża, spodziewam się córeczki - Tosi. Według terminu należę do sierpnióweczek, choć mam nadzieje, że urodzę na początku września, sprawiłabym mnie i mężowi prezent na pierwszą rocznicę ślubu:)

reklama
Witam. Nie wiem czy moge sie przyłączyć i czasami coś napisać mimo że to juz prawie końcówka? Czytam to forum od samego poczatku, ale na poczatku nie pisalam bo sie balam jak sie ciąża potoczy, a później nieciekawie bylo przez cala ciaze z hormonami moimi problemami w domu. Cala prawie przeryczalam. Teraz jest lepiej psychicznie za to fizycznie widomo. . gorzej. Mam termin na poczatek sierpnia. Mam 32 lata. Spodziewany sie z mezem drugiej córeczki.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry