reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Wpadłam tylko na chwilke zobaczyć co naskrobałyscie.Zaraz przychodzą do mnie goscie więc mykam sie szykować( raz w roku na bóstwo!!!)

całusy dal BB
witam po dłuższej przerwie - Mikołajcio narazie zdrowy - odpukać szybko w niemalowane - wychodzimy na spacerki ile się da - dlatego nie mam kiedy pisać.

w pracy - no co tu duzo pisać masę roboty- jutro bal jesieni połączony z wróżbami andrzejkowymi - brrrrr - mam nadzieje że jakoś przeżyję

A propos Andrzeja - tak mi się przypomniały słynne pierogi Syli - Syla dla męża wszystkiego naj z okazji imienin.

moje drogie nie mam ciut czasu was nadrobić

do galeryjki zaglądam i dzieciaczki podziwiam ale sama nie mam jak wkleić bo mi sie aparat popsuł - czekam na święta to może ten święty Mikołaj sprawi nam nowy prezent. Bo ten mój mały domowy Mikołajek to jak narazie tylko skutecznie psuje wszystko co mu podleci
pozdrawiam i do usłyszenia

Kasiu wszystkiego naj, najlepszego z okazji urodzin!!!

Anna cieszę się, że Mikołajek zdrowy!! A Tobie wytrwałości w pracy życzę ;-)

Kasiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Anna - super, ze Mikołajek zdrowy, powodzenia w pracy. Fajnie brzmią te imprezy choc dla Was dziewczyny pewnie to masakra, mnóstwo szykowania itd.

A mnie sie wszystko poprzestawiało:-) ide spac z dzieckiem o 20.00. spie 2 h a potem wstaję robie wszystko przy komputerze i ide spac. i znow jestem rano niewyspana:-D

no coż..

Kasia74 sto lat sto lat Kochana

Doxa w sprawie nicku pisałam tyle razy, ze juz mi sie nie chce więcej:wściekła/y:
poczekam az bede fan to moze dostane dostep do galerii:-D

zdjciamst1.jpg

Witam!!!
Doxa, Luszka, Lindsay1, Magdusiek Bardzo dziękuje za życzenia.

Urodzinki sie udały, goście zadowoleni.Ja trochę zmęczona ale szczęśliwa.Przez cały wieczór Julka była w centrum zainteresowania wszystkich, w zamian urządzała im popisy wszystkiego co potrafi:-)

reklama
Witajcie!

Lindsay śliczny Maciuś! Oli ma takie same kapcio-skarpetki ;-)

Kasia super że urodziny się udały!

Do góry