reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej!
też się chętnie spotkam z Wami i dziećmi! Od 1.08 my wyjeżdżamy nad morze, więc jeśli spotkanie przed wyjazdem to ja mogę tylko w tygodniu, bo przyszły weekend mam zajęty.
Co do godziny to się dostosuję, moge Olinka wcześniej zabrać z przedszkola :-)
Tak, tak plac zabaw koniecznie z dostępem do kawy/lodów itp. :-)

Teddy wysłałam Ci maila, zerkniesz?

reklama
Sylę próbuję złapać od jakiegoś czasu - na maile nie odpowiada (wysyłałam i na służbowe i prywatne konto), a telefonu nie odbiera!

Obstawiam, że Syla wyjechała... ona jakoś tak zwykle w lipcu, w końcu ma dziecko szkolne ;-)

Byłam dzisiaj w sklepach, ależ ten mój syn jest super na zakupy, całkiem jak Natalka, śpi, zje, śpi dalej, poogląda lampki w sklepie i luzik.

dzien dobry... :)

no i sie przeliczylam wczoraj... pomyslalam, ze skoro u mnie woda ciurka, to jest jakis wezel alternatywny tej wody, i ze moze obiekty publiczne problemow hydrologicznych nie maja... a jednak mialy i basen nieczynny.... ;-)

mnie oczywiscie przyszly tydzien pasuje, ale jak mowilam w godzinach popoludniowych, najchetniej po 15...

Doxa, odpisalam... :-)

Dzień dobry
Teddy - wszystko nieczynne, już ak keidyś było, co prawda dziwiłam się, że część knajpek była otwarta,ale nie wiem co za desperaci tam wtedy chodzili, szczególnie na sushi...

Pozwoliłam sobie odświeżyć wątek z umawiankami... az mi się miło zrobiło ;-)
Czy Drzewko już wyjechało??? Ktoś kojarzy? Bo może też by wpadło???

Syn mi usnął, idę na kawkę...

no wlasnie przejezdzalam i widziala otwarte knajpki, sklepy, to z nadzieja pomyslalam, ze i basen czynny... no nic, idziemy dzis, daleko nie mamy... ;-)

o Drzewku nic nie wiem, ale rzeczywiscie dawno nie zagladala....

Witajcie
ale cisza...
fajnie było wczoraj, bardzo dziękuję przybyłym za towarzystwo ;-) To kiedy znowu?
Idę zaraz świętowac imieniny mojej córki, syna dzis zaszczepiłam, waży bagatela, 6400, zebraliśmy komplementy, że proporcjonalny, grzeczny, że pięknie przybiera (no czuję w rękach ;) ), że spokojny. teraz odsypia.

dzien dobry... :-)

Magdusiek, Mateusz rzeczywiscie, ekhm... dorodny... ;-)

ze spotkania tez bardzo sie ciesze, zal mi tylko, ze nie dalam rady mlodego zabrac, ale nastepnym razem mam nadzieje warunki bardziej dopisza...

czapka przyjeta z entuzjazmem, przyznam, ze na glowie mojego dziecka wyglada lepiej niz luzem... ;-)

Hej
zniowu cicho się zrobiło jakoś.
jak tam Wam mijają dni?
Teddy - minę miałaś rzeczywiście nietęgą kupując czapkę ;-)

reklama
Hej!
Ja zaganiana... muszę wykończyć tematy przed urlopem, towarzystko też nadrobić zaległości i trochę na przyszłość ;-) Jest dobrze!
Teddy cieszę się, że czapka spodobała się.

Do góry