reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Magduś, do Warszawy wybiorę sie pewnie dopiero w czerwcu albo i lipcu.Teraz nie ma szans.
Drzewko, a tęczy nie widziałam .....hahaha ... u nas tylko lało wieczorem

dzieki za kciuki za gabinet. Oczywiscie bedzie to moja dodatkowa pracy z niczego nie zamierzam rezygnowac... ani ze szkoły ani z wczesnego wspomagania ani z oratorium.

reklama
Rety Kasiek jak ty to wszystko pociągnąć chcesz, no ja nie wiem..
Magdusiek w piątek mogę, pracuję na Powiślu więc albo na pół godziny mogę tam albo ile zechcesz po pracy

hihi, Kasia najwyraźniej wychodzi z założenia, że im więcej rzeczy do robienia tym lepsza organizacja, coś w tym jest ;-)
Drzewko - mnie piątek pasuje, nie ma problemu, podjadę na Powiśle.

uff, dziś nie wiercą, wracam do pracy.

Kasiu - na kawę to ZAWSZE trzeba mieć czas :-) Żeby to wszytsko poskładac.

Kurcze, ludek przyszedł do nas rano i mnie kompletnie wybudził. Ciekawe kiedy się łaskawie obudzi.

dzień dobry,

do mnie tez mniejszy ludek dzisiaj przywędrował..Magdusiek to jak o której na kawę? Kasiek jedziesz? i kto jeszcze może?

Daj znac jak Tobie pasuje! Ja się dostosuję, luzik.

BYłam w WP, jakie fajne rzeczy w endo, mówię Wam! Musze tam podjechać z Natalią żeby sobie coś wybrała.

dzien dobry... :-)

Doxa, nie wyglupiaj sie! pokaz zdjecia z lego... :-)
ja musze po prostu dokladniej sledzic kalendarz imprez w Warszawie, bo co rusz, cos mi umyka...

Kasiek, gratuluje inicjatywy!
Twoj licealista jest w wieku mojej chrzesnicy, ostatnio jak z nia rozmawialam, a widujemy sie srednio raz na 2 miesiace, dotarlo do mnie ze to mlodsze pokolenie jest juz praktycznie dorosle... przy Krystianie tego zupelnie nie czuje, ale przy Magdzie to jestem juz pani w srednim wieku... ;-)

Drzewko, z ta samodzielnoscia Krystiana to tez nie tak do konca, w domu oczywiscie pomaga mu sie rano przy ubraniu, wieczorem przy myciu, obiady tez jeszcze ja gotuje... ;-)
to u babci okazuje sie, jak on sobie daje rade, bo babcia juz prawie nie chodzi, a w kazdym razie nie tak jak sie chodzi przy dziecku... ja nie widze problemu, zeby np. poszedl u niej spac na brudaska, ale nie ma takiej koniecznosci i jeszcze dziecko ma satysfakcje...

Magdusiek, Drzewko, pogodnego spotkania zycze... :-)

reklama
Dzień dobry
Teddy - dzieki, spotkanie było krótkie, ale jakże miłe!!!!

Paskudna pogoda, umawiam się z Natalią od dłuższego czasu na długi spacer po parku, a tu co weekend to do bani. Wczoraj robiłysmy ciastka, ale miała zabawę z kolorowymi pisakami cukrowymi.

Do góry