reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,

U mnie pogoda tez beznadziejna, wlasciwie teraz dopiero przestalo padac od piatku, stan alarmowy, rzeka wylala, juz nie wspominajac w okolicznych wioskach jakie piora.
Magdusiek masz racje, te pisaki cukrowe super sprawa, my pierniki zawsze nimi zdobimy, Natek dostaje swoje ciastka i przynajmniej moze kolorowe fele zrobic na ciastkowych autach.
Kurcze szkoda, ze nie ma slonca bo jak patrze na moje kwiatki to mi ich zal. W tym roku troche eksperymentuje i sadzilam rozne w ziarenkch i pieknie mi schodza:-) A jakie wy sadzicie? Drzewko ty pisalas ze jakies sadzilas? Mnie zostala jedna donica i chyba zasadze dipladenie, miala moze ktoras z was?
Efuniu doczytalam, ze zdalas egz wew, ja go zdawalam pod koniec jazd. A jak jazdy?
Apropos jazdy samochodem to nienawidze wrecz wjezdzac do garazu nadal, mam tylko po 5cm po obu stronach i modle sie jak wjezdzam.

reklama
Dzień dobry!

Na wstępie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, Drzewko - 100 lat i co sobie zamarzysz! :-)

Tusiekn ja posadziłam begonie w połowie kwietnia, potem były przymrozki i tyle je widziałam... pogody nie ma, nic nie sadzę :-(

Drzewko, Magdusiek zazdroszczę! Marzę, że się uda spotkać wkrótce w większym gronie, z dziećmi lub bez, byle się spotkać! Ja za to z Teddy się widziałam, oj kochane, mówię Wam, laska z niej że hej!!

dzien dobry... :-)

Drzewko swietowalo? wszystkiego najlepszego!

Doxa chyba przesadza z ta laska... nie narzekam, ale szczegoly trzeba dopracowac... nie mniej, dziekuje... ;-)
musze Ci powiedziec, ze fajna masz prace, spotkanie bylo swietne... bylabym wdzieczna za kilka zdjec, jesli to nie klopot...
wczoraj smiac mi sie chcialo jak bylam w WP szukac butow na wesele, bo patrzylam na ubrania, juz wg klucza... ;-)

Wy o kwiatkach, a ja jestem dumna, ze mi na moich 50mkw ogrodka trawa wyrosla.... ;-)
co prawda nikomu sie nie chce kosic nawet tego, wiec ciesze sie, ze nie mam wiecej...

pomysl z ciastkami i pisakami swietny, gdyby powtorzyl sie rownie paskudny weekend (choc prognozy sa optymistyczne), to zaproponuje Krystianowi... w niedziele myslalam ze oszaleje z nim w domu, wszystkie zabawy nuda, wiec chociaz przejechali sie w Kamilem autobusem na Stare Miasto i z powrotem... szczesliwie autobus zawsze dziala na moje dziecko pozytywnie nawet trzygodzinna jazda do dziadkow...
ciekawe jak zniesie calonocna podroz nad morze w sierpniu...

Hej
Ja kwiatków nie sadziłam na balkonie, miałam taki plan, ale leje i leje, więc i ja olałam :-)
Drzewko - ja jakoś przegapiłam, przepraszam i wszytskiego NAJ!
Widzę, że spotkania w toku, super. Jeszcze trochę i jakiś zlot może wyjdzie ;-) całkiem jak kiedyś.
Teddy - pisaki polecam, Natalia ma cztery kolory, malowała serduszka, maki, kolorowała nimi muffinki i była zachwycona, a wcześniej jeszcze grana była polewa czekoladowa, wyszły super i pysznie, a ile radości.

O, sąsiedzi dziś nie wiercą, nie wierzę, pewnie zaraz zaczną i znów będe musiała opuścić moje mieszkanko.

Hej,
po spotkaniu z Magduśkiem oświadczam że również i ona świetnie wygląda. Trochę może inaczej niż Teddy ale byłam na prawdę pod wrażeniem. : )
bardzo dziękuję za życzenia : ). Świętowaliśmy a jakże - w kinie całą paką byliśmy. Teddy, na smoku oczywiście. Film przepiękny, polecam bardzo ale to "bez ograniczeń" to ja nie wiem.. na zmianę z Michałem wychodziliśmy z Filipem pooglądać jak się robi popcorn i pobiegac po kinowym korytarzu. No ale główną walkę obejrzałam bo to w końcu moje urodziny były i to Michał musiał wyjśc z Filipem. Weronika zachwycona - jako jedyna cały film obejrzała. : ))
Tusiekn ja kwiatki takie tradycyjne bez eksperymentów mam. pelargonie, niezapominajki wcześniej bratki jakiegoś migdałowca, truskawki w dwóch doniczkach, zioła i to wszystko. Za rok może się rozkręcę..jeszcze tylko lawendę dokupię.
a co to te pisaki cukrowe to nie wiem

Witam!
widzę,że małe spotkanie było ... zazdroszczę....

zapisałam sie na 3 kursy i... wszystkie 3 przesuniete z terminem na wakacje.... jakis pech .... ale i tak będę pracować więc wszystko jedno...

Lokal docelowy znaleziono :) ale dopiero wolny bedzie od wrzesnia.... szkoda... szukamy coś małego do wynajęcia na wakacje, a potem już mamy nadzieję znaleźć się we własciwym miejscu..
bedziemy prowadzic też klub malucha :) z programem logopedyczno-pedagogicznym (usprawnienia motoryki, percepcji i języka połączone z zabawą,plastyką i muzyką) szkoda,że nie macie bliżej ;)

Kasiu - trzymam kciuki za znalezienie lokalu jak najszybciej!
Drzewko - dzieki, ale nie wierzcie jej w te komplementy, zawsze wiedziałam, że jesteś miła, ale nie że aż tak :-)

Doxa, Wszystkiego Kochanego w Dniu (troszkę tylko spóźnione) Urodzin! Kasiek, gratuluję lokalu, trochę wakacji tez ci się przyda przed ambitnymi planami. Magdusiek przecież wiesz że ja nie ściemniam tylko jak w dym prawdę walę..

reklama
dzien dobry... :)

pytanie za 100 punktow: co sie zacznie szybciej wiosna czy lato? ;-)
Doxa Ty tez mialas urodziny? wszystkiego najlepszego!

my spedzilismy kilka dni w domu, jakas infekcja umiejscowila sie K w migdalkach, nawet bylo podejrzenie ze to swinka bo spuchl na zewnatrz, ale wg badan wszystko w normie... siedzenie 5 dni z dobrze czujacym sie 4-latkiem w domu to meczaca praca... oboje dostawalismy wariacji, ale w niedziele juz bym go nie utrzymala w domu, musial wyjsc jak Kamil kosil trawnik...
wczoraj mielismy impreze z okacji dnia mamy i taty... z uwagi na niepewne pogode wszystko odbylo sie w grupach... szkoda, w zeszlym roku bylo fajniej, byl piknik z prawdziwego zdarzenia na dworze... za to moj syn stwierdzil, ze bedzie chodzil do przedszkola w koszulach, chce niech chodzi, ale mnie zaskoczyl... :-)

Do góry