reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej
ja się dziś obudziłam po piatej... masakra jakaś. Pewnie spać mi się zachce jak będę w pracy albo w jakimś innym nienajrozsądniejszym momencie dnia.

Doxa - Natalia śpi ok 10 godzin, czasem odrobine więcej ale chyba nigdy powyżej 11.
Efuniu - zazdroszczę Ci wyjazdu nad morze, chciałabym choć na chwilę wyjechać gdzieś z Natalką, ale rzadne fajne miejsce blisko nie przychodzi mi do głowy.
Tusiekn - tez ostatnio myslałam o jakiś roślinach z nasion, może w najbliższy weeekend coś posadzę?

reklama
Dzień Dobry,

Efuniu zdrowia, zdrowia życzę. Magdusiek no nieźle wstałaś dzisiaj, prawie o wschodzie słońca. No ale pewnie ciężko ci już z brzucholem i dlatego. Ja ostatnio na niedobory snu jakieś cierpię. W weekendy często mam szkołę, strasznie dużo pracy, w domu też roboty pełno i nie dosypiam. A w ten weekend wesele, chyba pod stołem zasnę.
U nas z nowości to to że królika mamy, małego Rudolfa, rudy puch jakiś ze sterczącymi uszami. Weronika szczęśliwa więc ok. Filip ma na razie zakaz brania na ręce bo za mały. I królik i Filip. Tusiekn ja w tym roku w góry dopiero we wrześniu. W lipcu jedziemy nad morze. Wynajęliśmy sobie chałupę z bali. Do morza 12 km ale za to cisza i spokój. Mam nadzieję..Doxa u mnie dzieci śpią tez po 10 h, od przedwczoraj bo nagle przestały w dzień spac. Ale ok i tak długo.

hej,

o losie jaki upał dzisiaj. ja już na krótki rękaw, chociaz większość ludzi w kurtkach. ale w cieniu jest ponad 20 stopni.

magdusiek
tobie ostatni miesiąc już został... rany jak to zleciało!

drzewko dzięki. już mi lepiej, antybiotyk zadziałał, no i sie wyspałam w poniedziałek nareszcie.

a testy zdałam bezbłędnie. i juz zaczynam jazdę :) bardzo się boję, przyznam szczerze.

Dzień dobry
Drzewko - jak powiem Natalce o Rudolfie to mi zyć nie da ;-) Jeju, w ogóle nic nie załatwiłam, zadnego wyjazdu, teraz szukam czegoś na weekend z Natalią, niezbyt daleko, ale chciałabym jej zrobic przyjemność przed urodzinami Mateusza.
Efuniu - no własnie, szok, dzisiaj wieczorem jadę spotkać się z położną kartę założyć i takie tam...
Bezbłędnych testów gratuluję, a jazd się nie obawiaj, zobaczysz jak będzie fajnie!

wiecie że własnie się obudziłam? Naalia mmnie w nocy wybudziła, Kamil jest chory i też nie spał, więc oglądaliśmy od czwartej w nocy filmy i jak w końcu usnęłam to aż wstyd się przyznac, obudziłam się 20 minut temu. Natalia się zdziwiła, że nie idzie do przedszkola, wyjęła psy i zaczeła sie bawić, spytała tylko czy może wziąć sobie cukierka który leżał na stole. Złote dziecko swoją drogą.

Hej
a Wy czemu tak cicho??? nic się u Was nie dzieje?
My byłysmy dzis na basenie, poxniej zabawa na zjeżdżalni itd z kumplem z przedszkola, obiad w restauracji, a teraz cisza... córka jak przypomniała sobie o takim jednym pudełeczku z małymi lalkami tak siedzi od dwóch godzin i się bawi:-)
idę na shopping na allegro :-)

Hej kochane!
Dzięki za odpowiedzie w sprawie snu, u nas podobnie 10-11 gdzin, a szkoda, mógłby spać 12 :-)

Moje drogie, byliśmy dzisiaj pod Pałacem kultury - LEGO zorganizowało na weekend atrakcje dla dzieci, naprawdę jest super - budowanie wielkiego wozu strażackiego z klocków, mnóstwo konkursów, dodatkowych atrakcji dla dzieci typu malowanie, budowanie z klocków, skakanie na piłkach no i najważniejsze prawdziwe wozy strażackie do których można wsiadać, po których można chodzić... Oli był bardzo, bardzo zadowolony. Jutro ciąg dalszy! Dzieci będą budować fireman'a. Gorąco polecam.
Z tego co wiem, to akcja jest ogólnopolska!

Hej, ojeju my tez się tam wybieraliśmy i zapomniałam w końcu. Jutro nie dam rady Michał ma szkołę a dla mnie z dwójka to wyprawa. No nie wiem. Magdusiek weszłam trochę dla ciebie na forum, bo u sąsiadów impra i śpiewają strasznie i karaoke mi się zachciało. Fajne te twoje urodziny były niby krótko a intensywnie. Trochę juz myśle o twoim porodzie a ty po basenach łazisz i po restauracjach, no ale o ile pamiętam to z Natalką szybko BARDZO poszło więc tego ci teraz życzę. U nas nowości brak. Filip strasznie "na nie". Poprosiłam żeby powiedział "marchewka" a on: "szczypiorek". : ))

Hej!
No sierotka, sierotka ze mnie :-) Magdusiek u nas to wyszło spontanicznie, przy okazji spokaliśmy się ze znajomymi w knajpie (bezdzietnymi)... Ale polecam! Dzisiaj do wieczora jeszcze będzie się tam działo!

reklama
Drzewko - no właśnie kusi mnie zrobienie jeszcze imienin.... może jakoś przed imieninami....bo poźneiij nie wyprawię dwójki na noc, a karaoke z maluchem bez sensu.... Pasuje?
Doxa - na dzisiaj plany mielismy inne, poza tym K. ma wykłady, a dziś też tam krócej. Natalia miala obiecany plac zabaw, bo jakoś nigdy zdązyć nie możemy, a jak jestesmy w domu to leje i do bani taka zabawa... więc dziś długo byłysmy na placu zabaw....

Do góry