reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Moniczka2 - coś przegapiłam o jakim bilansie piszesz?

Czy powinnam pójśc na jakiś bilans czterolatka z Mikołajkiem?

A nas na pomorzu zimno - dzisiaj jak rano jechałam do pracy to termometr w aucie pokazywał -17 stopni.
Jeremi był zdrowy jakies 1,5 tygodnia a dzisiaj znów katar :-(
A jak przygotowania do świąt?
Ja prezenty prawie mam - ale zkupów art. do jedzenia niestety jeszcze nie mam - i choinki też jeszcze nie mam. Ale bombki wyciągnęłam już z piwnicy - więc mały krok do przodu w sferze atmosfery świątecznej.
Pozdrawiam i biegnę z Mikołajkiem na j. angielski

reklama
Anna - owszem, powinnaś :-)
My byłyśmy w piątek,w szystko ok, pani się dziwiła gdzie się to dziecko uchowało, że ma starą kartę założoną, że taka zdrowa. I super, odpukać. Szczepienie za rok, pneumokoków mam nie doszczepiać, bo Natalai dostała co prawda pojedyńcza dawkę, ale tydzień przed drugimi urodzinami więc luz.
My prezenty już mamy, choinkę wczoraj kupiłam, dzisiaj impreza w pracy, jutro w ciągu dnia w przedszkolu, póxniej idziemy na balet, a w środę jeszcze mam masę pracy. Mam nadzieję, ze po pracy choinkę ubierzemy, bo w czwartek nie będzie czasu.
Ogólnie nastrój świąteczny najmocniej czuję w samochodzie gdzie Natalia włącza kolędy i w pracy gdzie mikołaj co rusz zagląda ;-)

Hej! Wiam po świętach i Życzę wszystkiego naj.... na rok 2010 - spełnienia marzeń i planów i przedewszystkim zdrowia.

A ja jutro jeszcze leniu****ę - idę do pracy we wtorek i w środę a potem znów wolne. Cudownie. Leczę w domu moich chłopaków bo jakiś straszny kaszel mają i tak sobie świętujemy.
pozdrowionka

Witajcie!
Ponieważ nie udało mi się tu zajrzeć przed Świętami, więc składam Wam naserdeczniejsze życzenia Noworoczne! Oby Wasze plany i marzenia udało się zrealizować w pełni!

U nas Święta rodzinne - choinkę ubraliśmy tydzień wcześniej i biedny Oli nie mógł się doczekać Mikołaja. Wigilię mieliśmy 2 razy - prapremiera w środę u teściowej, a właściwa Wigilia u moich rodziców - wyjechaliśmy na 2 dni. W drugi dzień świąt znowu do teściów i potem do brata męża. Dzisiaj w końcu w domu :-) Olinkowi tak się spodobało dostawanie prezentów, że już składa kolejne "zamówienia" do Mikołaja ;-) :-)

Kasiek - zmieniłaś nr komórki? Mój SMS nie dotarł :-(

Dzień dobry

Spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Bardzo dziękuję za wszelkie życzenia, Teddy - dzięki za gratulacje ;-)
Jakoś wyłaczyłam laptopa i w sumie dobrze mi bez niego było, święta spędziliśmy mocno rodzinnie, sylwestra olaliśmy i imprezowaliśmy w domu z Natalią, poszła spać o 1:20, ta to ma siłe na zabawę, jeszcze przed pierwszą zrobiła koncert kolęd :-) Balony jeszcze wiszą...

Nie chce mi się nigdzie łazić, z nikim spotykac, sama siebie nie poznaję. Tłumaczę sobie, że to zbieranie energii przed intensywna pracą, ale sama w to nie wierzę, jednak mam dni lenia. Kilka dni temu poszłam na zakupy i nareszcie kupiłam sobie kilka bluzek, bo już nie wyrabiałam z praniem dwóch sensownych jakie miałam. Teraz szukam czegoś cieplejszego co nie będzie swetrzyskiem, sama sobie życzę powodzenia ;-)

A jak u Was?

ojej, jak tu pusto ostatnio.... :-(

no ale dzien dobry... :-)

u nas swieta i NR w waskim gronie rodzinnym, duzo spacerow, duzo sanek, ogolnie bardzo spokojnie...
gorzej bylo przed swietami, bo w polowie grudnia padl nam piec i wszystko co mialam przeznaczone na styczniowe zakupy poszlo na naprawe, jak pech to pech... a ze oboje z synem ostatnio powaznie zmienilismy rozmiary, to i tak trzeba bedzie jakies kupisy skolowac, najwyzej narusze karte, pozwolenie dostalam... ;-)

reklama
dzień dobry
zadzwonili do mnie z przedszkola, że Natalia mizerna i wymiotuje, pojechałam ja odebrać i dziś pracuję z domu, bo jak to zwykle bywa trafiło na taki dzień gdy wszyscy w kompeltnie innych miejscach. Masakra, mam nadzieję, ze to jednorazowy numer, ludek siedzi zadowolony i wcina bułkę kompletnie nieświadomy dymu wokół ;-)

Teddy - jak masz pozwolenie na kartę to korzystaj! Należy Ci się za ten piec!

Do góry