reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Shady gratulacje dla Alanka. Gabrysia jeszcze sie nie przekreca. Ulubiona pozycja to pol-lezaco w lezaczku:) Uwielbia bawic sie smokiem przekladajac z jednej raczki do drugiej i do buzi :)
Nasz spacerek tylko godzinka dzisaij brrr zimno

Uff, wróciłam, po kinie pojechalam jeszcze na chwilę do pracy :) Ciekawe czy dziewczyny pozamawiały wózki, Calineczkę dziś olałam ;)

My też już dawno w domku ... Oli właśnie zjadł zupkę ;)

Magdusiek nic nie zamawiałyśmy, bo tak jak pisałam w "odpowiednim wątku" oni nawet nie widzą jaka będzie kolorystyka w tym roku ... więc nie ma jak zamówić!

Shady gratulacje dla Alanka!
Mnie też ciągle zadziwia mój synio :)  Strawsznie szybko nasze dzieci teraz się rozwijają ... aż szkoda każdej chwili ... Jolik serdecznie współczuję Ci powrotu do pracy ...

anekk pisze:
Vertigo pisze:
Izabelka pisze:
Nie wiem jak go od tego oduczyć.

IMO a po co? jesli koniecznie musisz to poczytaj 'usnij wreszcie'. do sciagniecia tu: http://poczta.interia.pl/?poczta login:usnij5 haslo: ksiazki123

Dziewczyny - chcialam też ściągnąć, ale nijak się nie chce :( moze coś nie taqk robie?

nie wiem co robisz nie tak... obsluga jak normalnej poczty - zapisujesz zalacznik z maila i po sprawie.

reklama
Do góry