reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dziewczyny ja jak zwykle nie wiem czy w dobrym wątku - zaraz mnie najwyżej Doxa pogoni ;)
Muszę, po prostu muszę się pochwalić - dzisiaj moje dziecko zasnęło samo w łóżeczku :o W dzień i śpi już 1,5 godz. No po prostu coś niebywałego RAZ pisneła, zaglądam do niej po 1 min - a ona śpi. Cieszę sie strasznie. :laugh:
Tylko teraz nie wiem - to jednorazowe? czy raczej jest nadzieja, że następnym razem zaśnie chociaż w przybliżeniu łatwo?

reklama
Witam babeczki!!!

Jolik spóżnione, ale szczere wszystkiego co najlepsze najwazniejsze i najpiekniejsze!!!

nasza Laurka już jutro konczy 5 miesięcy ;D - az trudno uwierzyc jak ten czas szybko leci....

biedna ostatnio marudzi, bo swedzi ja ta nóżka pod gipsem - ale jeszcze tylko 2 dni!!!!! ;D ;D ;D

Hej,
Jakąś godzinę temu wróciłam ze szkolenia. W sam raz na kapiel Bąbla :-) nakramiłam i położyłam do łóżeczka ... od kilku minut samcznie sobie śpi.

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za życzonka :-)

Doxa pisze:
Mnie też ciągle zadziwia mój synio :) Strawsznie szybko nasze dzieci teraz się rozwijają ... aż szkoda każdej chwili ... Jolik serdecznie współczuję Ci powrotu do pracy ...

Doxa - no cóż :-( na szczęście Tymus wiele rzeczy robi własnie po raz pierwszy przy nas :-) Wczoraj np podobnie jak wiele z Waszych dzieciaczków przewrócił się z pleców na brzuch :-) !!!

Cześć Kobietki,

Działy nam pozamykali ;) To chyba dobrze. A miało to trwać 3 tygodnie. ;) Super, teraz to będą najgorętsze wątki.
Ide povztac co u Was.

My dziś w kinie, fajnie było, na pewno powtórzymy

Orzeszku, Martulka,

Czy dziś przyjmujecie najlepsze życzenia?
Jeśli tak to przyjmijcie od Jasia i małgosi moc buziaków i niech marzenia Wam się spełniają

spadam poczytać

Malgos, najleprzym prezetem bedzie, jak obie dziewczynki na liste wpiszesz... bo nie maja dostepu... ;)

Jolik pisze:
Hej,
Ufffffffffffffff mam dostęp do albumu !!!

Dzisiaj miałam ciężki dzionek bo postarzałam się o kolejny rok :-( Stara baba jestem :-( buuuuuuuuuuuuu
W pracy jak zwykle full roboty.
A jutro znowu wybywam na całodniowe szkolenia, aż trzy długie dni .... i znowu szykuje się mega kombinowanie z karmieniem :-(

Efunia - a skąd ten podły nastrój?

Joliczku,

sto lat i duzo zdrówka, spełnienia marzeń i czego tylko sobie życzysz!

Teddy,

Do dziewczyn pisałam i są włączone na listę, natomiast sądzę, że brak Kasi Orzeszka, to błąd techniczny bo na liscie są ! Liste mam skopiowaną i zapisaną w wiadomościach wysłanych, więc czarno na białym.

Martulka i mAGDA BEDĄ NA PEWNO, BO POWIADOMIŁAM MODA.

to tylko kwestia czasu i błąd mój, za co Dziewczyny przepraszam, ale nie ma sie za co obrażać.
Szykowałam tę listę kilka dni rozmawiałam, konsultowałam i chetnych do rozmów nie było. Jak puściłam info, że lista wysłana, to sie nagle wszystkie obudziły. Te dziewczyny, które do mnie napisały zostały juz dopisane.

Malgos, ja wiem, ze to niekoniecznie twoja skucha... ;)

z reszta dlaczego mnie sie tlumaczysz, ja mam dostep wszedzie... ;)

reklama
hi hi... a wiecie, ze posty mozna wtsylac najwczesniej co 15 sekund... ;)

wlasnie musialam sobie wziac na wstrzymanie... ;)

Do góry