reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Czesc,
Drzewko o ty jak moglas nie wziasc mojego numeru, a korcilo mnie zeby zadzwonic do ciebie bo ja mam w tel twoj numer. Ej kochana to moze w Grecji sie spotkamy?;-) Ale wy jedziecie w sierpniu a my za kilka tygodni, a konkretnie na Krete.
Magdusiek a wy byliscie w Grecji? Pytam bo ty juz objezdzona jestes po swiecie:-) Kurcze zdziwil mnie tylko dlugi lot bo myslalam ze leci sie gora 2 h a ponoc 3 nawet 4.
U mnie znowu burza, chcialam kwiaty dac na haki zeby wisialy na balkonie i o maly wlos nie polecialy mi wszystkie na dol i zrezygnowalam, teraz tylko musze po podstwaki leciec u szukac w krzakach:-)

reklama
Tusiekn, biję się w pierś, szkoda że nie zadzwoniłaś. Wiesz ja miałam ostatnio motorolę i kilka z nią przygód, więc swoją bazę telefonów musiałam odbudować i odbudowalam tylko najczęściej wybierane, a my do siebie dzwonimy raz na rok, więc ciebie nie zdążyłam :-D. A za kilka tygodni jedziecie? Bo za kilka tygodni to jest sierpień właśnie:-D Na Krecie byłam. Rozczarowałam się bo myślałam że będą same białe domy i babcie ubrane na czarno i Minotaura nie ma. :tak:A tak na serio to fajnie jest. Warto pożyczyć Vespę czy coś w tym stylu.Hmm, z Tuśkiem to może jednak autko jakieś.

A gdzie dokladnie byliscie na krecie? Nie na vespe nie usiadzie tusiek a ja bym go nawet nie wziela, ale auto mozna wypozyczyc. My lecimy druga polowa lipca i wracamy pod koniec.
A na vespie jezdzimy sobie po naszych pagorkach:-) Tylko wole sama jezdzic tak wiec jezdzimy na dwa motory. Moj maz bardziej ma zajawke i jezdzi nawet po jakis lasach, wertepach, ale jak sa takie upaly to az milo usiasc i jechac.

Tak wiem że wy miejscowi nieźle zasuwacie po tych waszych "pagórkach" :tak:Byłam w Heraklionie. Ale już parę ładnych lat temu. A co chcesz wiedzieć? Pamietam, że trochę dużo turystów było, ale tych okropników wszędzie pełno ;-)

No my tez do Heraklionu lecimy, ale do jakiejsc wioski ok 30km od Heraklionu. No upaly napewno tam beda, a bylas moze w tym Cret Aquarium? Z reszta ja sie moge zaspokoic chociazby samym widokiem na morze z pokoju i co mnie cieszy ze mamy hotel zaraz przy plazy i wyjscie nad morze alejami. A polecasz cos faktycznie fajnego do zwiedzenia? A ile Drzewko Ty lecialas?

Hej
my w tym roku lecimy do Turcji,. z Natalią nie ma problemów, ona lubi latać, jeździć, pływać, przerabialiśmy różne środki transportu i do tej pory bezboleśnie. Na Thassos np leci sie samolotem i później płynie się promem, Natalia była zachwycona. W Grecji yła też na Rodos, tam leci się samolotem. Ale ona jest podróżnik... ;-) sporo jeździła i wie czego się spodziewać.

Magdusiek wytlumacz mi dlaczego przewaznie w ofertach jakie widzialam lot samolotem tam gdzie sie np wybieramy trwa dluzej niz w drodze powrotnej? Czy to zalezy od czarterow czy jak? I nie mowie tu o odprawie bo to wiadomo ze wczesniej trzeba byc ale o sam lot. Fajnie masz z Natalka bo to juz taka mala podrozniczka.

NIe trwa dłużej :-) Tylko czas się przestawia!!! ;-)Mas zpodany czas lokalny wylotu i przylotu i jeden nie pokrywa się z drugim, stąd róznica.

Dobry wieczór!
Oj jak tu gwarno! Jak za dawnych czasów!!

W temacie urlopów, to my planujemy "coś", bliżej nie określone, w drugiej połowie sierpnia, więc mamy czas :-)

reklama
Witam!
Oby wszystkie podróże się udały !trochę zazdroszczę,
My w tym roku tylko mazury,może jakieś morze ale wszystko nie planowane,tak na gorąco.:tak:
Drzewko,widzę ,że Cię wywołalam ;-) witaj po dlugiej przerwie.

Do góry