reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hej,
zaglądam na chwilę w przerwie leżenia w łóżku ;-) mam zapalenie krtani i tchawicy, już teraz czuję się lepiej (antybiotyk), ale w piątek czułam jakby mi żywy ogień palił gardło. dobrze ze dzieci już zdrowieją i obyło się bez antybiotyków.

anno z tego co pamietam to chyba doktor mówiła nam o poradni na dębinki.czyli w akademii. ale jak pisałam, my zdecydowaliśmy się blizej i jesteśmy szalenie zadowoleni, więc nie szukaliśmy dalej.

reklama
Witam!
Magdusiek,ja mogłabym w sobotę albo niedzielę. To już obojetne, ale skoro Doxa może w niedzielę to może niedzielą? a Drzewko,Syla?

Witajcie,
Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!!
Już wróciłam. Było super, chociaż nie mogłiśmy narzekać na brak deszczu. :tak: Tusiekn, sorry, ja się zagapiłam i nie wziełam twego numeru telefonu. Ale chyba pojedziemy tam zimą z dziećmi na narty, zobaczymy. Na razie ciężki powrót do pracy.. Tusiekn ale ty szczęściara jesteś...
Dziewczyny, co do spotkania ja w sobotę mam grilla imieninowego u cioci a w niedzielę chrzciny, więc nie wiem czy się uda. Ale strasznie się za wami stęskniłam więc, postaramy się jakoś. Wię cdla nas sobota przed południem/wczesnym popołudniem, niedziela dopiero póżnym popołudniem pasuje więc najwyżej dołączę. Z miejsc, to przed wyjazdem w góry bylismy w Powsinie, fajnie.

hej co za upał i wilgotno. oddychać nie idzie.

drzewko ale ci fajnie. a na dalszączęść wakacji coś planujecie? poza pracą ;-)

magdusiek dzięki.

Tak Efuniu, w sierpniu, Grecja, wczoraj wieczorem wlampialiśmy się już w zdjęcia z wyspy. :-D Tylko nie wiem jak to z dziećmi będzie, samolot, statek, Magdusiek, ty doświadczona z Natalką, spoko? Efuniu a wy dokąd? A reszta dziewczyn? O do galeryjki musze zajrzeć.

drzewko my donikąd.
jaśku ma high sezon do października i nie ma mowy zeby dostał urlop. jak co roku zresztą. od kwietnia do czerwca remonty, od czerwca do października sezon, od października do grudnia remonty posezonowe...
a ja sama z dziećmi to średnio się widzę na wakacjach. ale może zimą... teraz zosia już duża dziewczynka, to może się uda... o ile oczywiście jaśko dostanie więcej niż 3 dni urlopu.
planujemy za to weekendowe wyjazdy, bo nie chciałabym żeby dzieci ciagle w domu siedziały. ale to raczej bliżej niż dalej, bo z kolei na 2 dni nie bardzo widzę wyjazd na południe, no i jasiek musi byc pod telefonem... heh, życie.

reklama
kurcze to niedobrze, bo taki wyjazd to ważna rzecz. Przed górami juz ledwo wyrabiałam, a teraz spokój. Nie mówię juz nawet fizycznie, bo z dziećmi to wiadomo jak jest ale ten spokój w głowie to super sprawa. Efuniu to chociaż jakiś dłuższy weekend nad morzem se zafundujcie, przecież masz blisko a nasz Bałtyk też super. Dla Zosi na pewno też. Ja w tym roku po raz pierwszy od dluższego czasu nie jadę i już tęsknię...

Do góry