reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

ja już w ciąży znalazłam chrzestnych, chrzciny chcemy na wielkanoc, ale nie na głównej mszy tylko indywidualnie- my, kubuś, chrzestni, i rodzice i reszta gości noi oczywiście proboszcz- zgodził się bo mu kościół stroiłam- za darmo !!! więc miał zobowiązanie wobec nas. u nas zawsze na święta na głównej mszy jest kilkanaście dzieci, więc przeleci ciurkiem wszystkie , a mnie to się nie widzi.

reklama
to ja na jakis czas tez uciekam
e030.gif

potem moza Tosia da mi posiedziec...

czy ja juz mowilam, ze rozwalilam dzis malzonkowi samochod? sie facet ucieszyl
r010.gif

mam nadzieje ze sie nie pogniewacie ale musze sie pochwalic...........po probach przekrecania sie i po mojej duzej pomocy Alanek sam sie przekrecil na brzuszek ;D ;D allleeeluja :) bosheeee jak to dziecko szybko rosnie :((

Anekk to prawda, az sama w szoku jestem, ale po przeczytaniu w ksiazce, ze dzieci pod koniec 5-go miesiaca czasem potrafia stawac, twierdze ze to zaden wyczyn ;) a myslalam ze mam malego geniusza hihihii, ale nie po mnie napewno ;) ......

Witajcie! U mnie wszczyscy już śpią.Ja jakoś nie mogę ale zawsze byłam nocnym markiem, poza tym mam jakieś problemy ogólnie ze spaniem. Ja się właśnie zastanawiałam kiedy mój Bubuś będzie się turlał...rodzice zawsze czekają na takie wszystko pierwsze u dziecka.
A chrzest...córkę chrzciliśmy jak miała...5 latek.Szymusia miesiąc temu.Chrzestnych znaleźliśmy wśród znajomych, co było niemalże zbrodnią wobec rodziny.Chrzestną ma mój synuś cudowną, ona go kocha uwielbia, rozpieszcza a jak ją poprosiłam żeby NIĄ została to rozpłakała się ze szczęścia.
Jeny ale się rozpisałam...Wzięło mnie na gadanie

Monique....wiesz udzielasz sie na forum rzadko ale za to jak sie odezwiesz to intensywnie ;) ja mam to samo....czasem rozgadam sie jak niemowa w sadzie a czasem milcze jak grob ;)

reklama
To już chyba sobie zniknę...spać mi się nie chce, może poczytam zaległe numery prasy kobiecej?
A tak woole to przypomniało mi się że jutro nalot rodziny męża ::) Teściowa na obiadku a reszta na kawce...No to pa.
Jakbym przez przypadek jutro nie zajrzała...to
SAMYCH CUDOWNOŚCI DLA IGUNI.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.

Do góry