ja już w ciąży znalazłam chrzestnych, chrzciny chcemy na wielkanoc, ale nie na głównej mszy tylko indywidualnie- my, kubuś, chrzestni, i rodzice i reszta gości noi oczywiście proboszcz- zgodził się bo mu kościół stroiłam- za darmo !!! więc miał zobowiązanie wobec nas. u nas zawsze na święta na głównej mszy jest kilkanaście dzieci, więc przeleci ciurkiem wszystkie , a mnie to się nie widzi.
reklama
Monique Strauss
Fanka BB :)
Witajcie! U mnie wszczyscy już śpią.Ja jakoś nie mogę ale zawsze byłam nocnym markiem, poza tym mam jakieś problemy ogólnie ze spaniem. Ja się właśnie zastanawiałam kiedy mój Bubuś będzie się turlał...rodzice zawsze czekają na takie wszystko pierwsze u dziecka.
A chrzest...córkę chrzciliśmy jak miała...5 latek.Szymusia miesiąc temu.Chrzestnych znaleźliśmy wśród znajomych, co było niemalże zbrodnią wobec rodziny.Chrzestną ma mój synuś cudowną, ona go kocha uwielbia, rozpieszcza a jak ją poprosiłam żeby NIĄ została to rozpłakała się ze szczęścia.
Jeny ale się rozpisałam...Wzięło mnie na gadanie
A chrzest...córkę chrzciliśmy jak miała...5 latek.Szymusia miesiąc temu.Chrzestnych znaleźliśmy wśród znajomych, co było niemalże zbrodnią wobec rodziny.Chrzestną ma mój synuś cudowną, ona go kocha uwielbia, rozpieszcza a jak ją poprosiłam żeby NIĄ została to rozpłakała się ze szczęścia.
Jeny ale się rozpisałam...Wzięło mnie na gadanie
Monique Strauss
No tak to już ze mną jest...czasem mam takie momenty że dziób mi się nie zamyka.
a czasem wiesz...
a czasem wiesz...
reklama
Monique Strauss
To już chyba sobie zniknę...spać mi się nie chce, może poczytam zaległe numery prasy kobiecej?
A tak woole to przypomniało mi się że jutro nalot rodziny męża : Teściowa na obiadku a reszta na kawce...No to pa.
Jakbym przez przypadek jutro nie zajrzała...to
SAMYCH CUDOWNOŚCI DLA IGUNI.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.
A tak woole to przypomniało mi się że jutro nalot rodziny męża : Teściowa na obiadku a reszta na kawce...No to pa.
Jakbym przez przypadek jutro nie zajrzała...to
SAMYCH CUDOWNOŚCI DLA IGUNI.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.