reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

roznosci ;) obkupilam Antonine w koszulki, czapeczki, buciki i sukieneczki... pod katem chrztu. Tola wystapi w blekitach, zeby bylo niebanalnie. bo jak widze te wszystkie biale , swiecace i sliskie materialy to dostaje wysypki :p

reklama
Vertigo pisze:
Tola wystapi w blekitach, zeby bylo niebanalnie. bo jak widze te wszystkie biale , swiecace i sliskie materialy to dostaje wysypki  :p

zeby bylo niebanalnie, to ja w zbroje rycerska odziej...

Hej, hej,
a ja niebanalnie siebie obkupiłam. Natalce troszkę zabawek,
Doxa - duży wybór tanich książeczek, a fajnych widziałam w inmedio - aż się zdziwiłam, że taka masa. A puzzle fatalne wszędzie... i torby do wózków porażka. Do domu wróciułam koło 16:00 - niezła dniówka poza domem ;)

suuuuper że pamiętacie
calus42sq.gif

a mnie cosik na mózg poszło i zamiast odpoczywać w domciu to przemeblowanie w sklepie robiła, od 9 do 16 i jeszcze jutro muszę podjechać dokończyć. ale najzabawniejszy był widok minek klientów gdy wchodzili do sklepu -"chyba pani nie likwiduje, nie teraz!!" ihhihihihi

zmarzłam ale w poniedziałek zostaje mi tylko praca,praca, praca, choć przyjemna- uwielbiam układać kwiaty, a najbardziej dla panny młodej ::)

aaa i jeszcze obok mnie otwierają pizzerię ;D ale będzie zapach, nic tylko jeść

Cześć :-D

Lindsay, Doxa, Kasia74, Luszka, Syla, Orzech, Jarella, Monique Strauss - baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję w imieniu Tymcia za życzonka ... bardzo to miłe :-)

Oliku - spóźnione ale serdeczne życzenia !!!

Jeju ile Wy tu produkujecie tych stron. Czytam i czytam i nadal końca nie widzę :-( Obiecałam sobie, że wieczorkiem zawsze tutaj do Was zajrzę ... niestety zmęczenie jest silniejsze. Od kilku dni chodzę razem z Tymkiem spać ok 20 . Przepipcone.

Vertigo pisze:
roznosci ;) obkupilam Antonine w koszulki, czapeczki, buciki i sukieneczki... pod katem chrztu. Tola wystapi w blekitach, zeby bylo niebanalnie. bo jak widze te wszystkie biale , swiecace i sliskie materialy to dostaje wysypki :p
Witam!
Vertigo, proszę pomysł jak ubrać dziecię do chrztu.Ja dziś weszłam do sklepu i .....same sztywne tiule....podobała mi się tylko jedna sukieneczka Wojasa w kolorze ecru.Planujemy chrzest na wielkanoc, niby dużo czasu. Podobają mi sie rzeczy MININIEBO, ale kurcze strasznie drogie...

kasiek, Antonina bedzie ubrana normalnie, na bialo - blekitno. rajstopki, bluzeczka z koronkowym kolnierzykiem i ew. czapeczka - biale. sukienka i buciki blekitne. do tego, w razie potrzeby, biale spiochy i kurteczka. i zadnych becikow itp.

reklama
Dzięki, VErtigo.
Nie myślałam, aby małą ubrać na biało błękitno.Nadusi jest ładnie w różowym i myślałam połączyć coś z różem. No, ja też bym chciała normalnie, ale w naszym Płocku normalnie tzn. tiulowo i sztywno.....chciałabym , aby to wszysko było delikatne, jak dla dziecka a nie dla barbi.

Do góry