reklama
mały wykąpany i śpi, dużego usypia tata - a mama - no mama jak zwykle do kompa :laugh:
Jolik super, że wszystko się układa, ja dzisiaj byłam na chwilę w pracy i rzeczywiście fajnie jest się spotkać ze znajomymi, ale trochę smutno, że trzeba będzie malucha zostawić - ale damy radę
Jolik super, że wszystko się układa, ja dzisiaj byłam na chwilę w pracy i rzeczywiście fajnie jest się spotkać ze znajomymi, ale trochę smutno, że trzeba będzie malucha zostawić - ale damy radę
Teddy
Październikowa mać
ina07 pisze:Teddy Ty to umiesz człowieka -Doxe do pionu sprowadzic ;D
a myslisz ze to latwo???
Malgos mowila, ze ona ma kilograny w mozgu...
ina07 pisze:Jazz u mnie miała byc dziewczynka wychodziło tak na każdym Usg a że jest chłopczyk to się dowiedzielismy dopiero jak się urodził ....taki tajnos agentosno i chodzil w różowych skarpetkach i koszulkach a sukienke juz mialam w łapach taka przepiekna sztruksową pomaranczowa ale mój męzuś stwierdził zebysmy zaczekali ....): mial nosa chłopak mam 3 facetów a czasem czuję sie jak królowa ... mój Patek musze przyznac że mi pomaga juz jest bardzo samodzielny a jeszcze nie ma 4 lat ... i tak szczerze mówiąc to przy dwójce dzieci nie odczówam juz tkiego napiecia stresu i nie jestem zmeczona tak jak to bylo przy pierwszym dziecku....nie ma porównania ....jestem szczesliwa
ale numer :laugh: :laugh:to się musieliście zdziwić
mój starszak też mi pomaga (ma już siedem lat) ja to wogóle jak bym jedno dziecko miała - Gabriel to już duży chłopak i swoje sprawy ma
Doxa
Fanka BB :)
A czyli nie tylko ja nie wiedziałam, Magdusiek też I pewnie wiele innych użytkowniczek!
Widzisz Teddy, bo my nie węszymy i nie ścigamy innych :laugh: ... nigdy nie wchodziłam na forum jako niezalogowana to nie wiedziałam ... wnioskuję .... albo już dalej nie piszę
Widzisz Teddy, bo my nie węszymy i nie ścigamy innych :laugh: ... nigdy nie wchodziłam na forum jako niezalogowana to nie wiedziałam ... wnioskuję .... albo już dalej nie piszę
reklama