reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
moja w dzien spi w zasadzie tylko na spacerze albo gdy gdzies jade to w samochodzie. Czasem przysnie po jedzeniu, na rekach, staram sie ja wtedy odkladac na lozko, ale b. czesto sie wtedy budzi. W nocy usypia po jedzeniu, na rekach, klade ja do lozeczka i wyciagam na karmienia.
malgosia_76
Fanka BB :)
Dzień Dobry Kobietki,
Ale się za Wami stęskniłam. W nocy mi się śniło, że do Was klikam ;D
Wakacje - FANTASTYCZNE!
Wypoczęłam, pojeździłam na nartach i od razu czuję się lepiej. Moje Dzieci to stworzeni podróżnicy. Jaś zniósł i podróże i mrozy - 20, bez zarzutu. Myślimy o kolejnym wyjeździe, tym razem do Zakopca, może za miesiąc.
Idę poczytać co u Was!
Ale się za Wami stęskniłam. W nocy mi się śniło, że do Was klikam ;D
Wakacje - FANTASTYCZNE!
Wypoczęłam, pojeździłam na nartach i od razu czuję się lepiej. Moje Dzieci to stworzeni podróżnicy. Jaś zniósł i podróże i mrozy - 20, bez zarzutu. Myślimy o kolejnym wyjeździe, tym razem do Zakopca, może za miesiąc.
Idę poczytać co u Was!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
cześć Małgosiu! Miło Cię widzieć znowu.
Wiecie co, własnmie sobie uświadomiłam ile mam szczęścia z obiadami. Dzisiaj niby robię sama cukinię z mięsem, ale jak wlewałam sos pomidorowy do garnka to uświadomiłam sobie, że sos mam od wujka, własnej roboty. Kurcze... i tym sposobem od bardzo dawna niczego sama nie ugotowałam
Wiecie co, własnmie sobie uświadomiłam ile mam szczęścia z obiadami. Dzisiaj niby robię sama cukinię z mięsem, ale jak wlewałam sos pomidorowy do garnka to uświadomiłam sobie, że sos mam od wujka, własnej roboty. Kurcze... i tym sposobem od bardzo dawna niczego sama nie ugotowałam
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Małgosiu - fajnie, że już wróciłaś i do tego taka wypoczeta :-)
Dzisiaj byliśmy na dwu godzinnym spacerku. Pogoda dopisała więc trzeba było to wykorzystać. Rano przyjechała teściowa, razem poszłysmy na spacer. Mogłam spokojnie zrobić zakupy :-)
a jutro w naszych progach powitamy nianię Marzenę ... Ciekawe jak Tymuś ją przywita. Czy mu sie spodoba ? :-(
Dzisiaj byliśmy na dwu godzinnym spacerku. Pogoda dopisała więc trzeba było to wykorzystać. Rano przyjechała teściowa, razem poszłysmy na spacer. Mogłam spokojnie zrobić zakupy :-)
a jutro w naszych progach powitamy nianię Marzenę ... Ciekawe jak Tymuś ją przywita. Czy mu sie spodoba ? :-(
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Lucky pisze:Mam pytanko, gdzie Wasz szkarby śpią, moja w wózku, nie podoba jej się spanie w łóżeczku,
nie zaśnie bez bujania, chyba że ejst na maxa zmęczona.
Mój Tymek zasypia zazwyczaj w łózeczku, czasami tylko mniej więcej ok 17 usypia mi przy karmieniu i wtedy nie przenosze go do łóżeczka tylko przytulony śpi mi na rękach. Uwielbiam to :-) Nio i w wózku, ale to tylko gdy jesteśmy na spacerze.