reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Oj to odbędzie się szczepień w środę,
miejmy nadzieję, że dzieciaczki po szczepianiach będą nam, ślicznie spały
Przynajmiej Wikusia po ostatnim smacznie spała, oby było tak i tym razem :)

reklama
ja tez juz wrocilam. Zdarzyłam sie rozebrac, zrobic sobie kawe i Natalka sie obudzila. A myslałam, ze jeszcze chwile pospi w wozku.

Mam pytanko, gdzie Wasz szkarby śpią, moja w wózku, nie podoba jej się spanie w łóżeczku,
nie zaśnie bez bujania, chyba że ejst na maxa zmęczona.

moja w dzien spi w zasadzie tylko na spacerze albo gdy gdzies jade to w samochodzie. Czasem przysnie po jedzeniu, na rekach, staram sie ja wtedy odkladac na lozko, ale b. czesto sie wtedy budzi. W nocy usypia po jedzeniu, na rekach, klade ja do lozeczka i wyciagam na karmienia.

Dzień Dobry Kobietki,

Ale się za Wami stęskniłam. W nocy mi się śniło, że do Was klikam ;D
Wakacje - FANTASTYCZNE!
Wypoczęłam, pojeździłam na nartach i od razu czuję się lepiej. Moje Dzieci to stworzeni podróżnicy. Jaś zniósł i podróże i mrozy - 20, bez zarzutu. Myślimy o kolejnym wyjeździe, tym razem do Zakopca, może za miesiąc.
Idę poczytać co u Was!

cześć Małgosiu! Miło Cię widzieć znowu.

Wiecie co, własnmie sobie uświadomiłam ile mam szczęścia z obiadami. Dzisiaj niby robię sama cukinię z mięsem, ale jak wlewałam sos pomidorowy do garnka to uświadomiłam sobie, że sos mam od wujka, własnej roboty. Kurcze... i tym sposobem od bardzo dawna niczego sama nie ugotowałam :)

Małgosiu - fajnie, że już wróciłaś i do tego taka wypoczeta :-)

Dzisiaj byliśmy na dwu godzinnym spacerku. Pogoda dopisała więc trzeba było to wykorzystać. Rano przyjechała teściowa, razem poszłysmy na spacer. Mogłam spokojnie zrobić zakupy :-)

a jutro w naszych progach powitamy nianię Marzenę ... Ciekawe jak Tymuś ją przywita. Czy mu sie spodoba ? :-(

reklama
Lucky pisze:
Mam pytanko, gdzie Wasz szkarby śpią, moja w wózku, nie podoba jej się spanie w łóżeczku,
nie zaśnie bez bujania, chyba że ejst na maxa zmęczona.

Mój Tymek zasypia zazwyczaj w łózeczku, czasami tylko mniej więcej ok 17 usypia mi przy karmieniu i wtedy nie przenosze go do łóżeczka tylko przytulony śpi mi na rękach. Uwielbiam to :-) Nio i w wózku, ale to tylko gdy jesteśmy na spacerze.

Do góry