reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Jolik, będzie dobrze z tą nianią. Tymus ją polubi, a Ciebie będzie witał z radością. Nie martw się/Tzn postaraj się nie martwić, bo domyslam się, że to nie jest łatwe.

reklama
Ale się działo, nie zdołam chyba na raz przebrnąć przez wątek. Co się działo z Wiktorią Lucky?
Mam nadzieję, że już wszystko ok?!
Jak spotkanko Kobietki? Bardzo ciekawa jestem.
Magdusiek, czy kino w środę aktualne?
Muszę wszystko zaplanować, gdyż Oleńka kończy w przyszłym tygodniu 6 lat i mamy kilka imprez z tym związanych. W niedzielę przychodzą dzieci i mam już przygotowany cały program, będziemy wszyscy piekli chlebeki, każde dziecko dla siebie, czeka mnie też "tapetowanie" pokoju 40 m specjalnego papieru, na którym bedziemy malować z dzieciakami specjalnymi farbami, no i ofkors kulinaraia.
Wiecie, że od tych mrozów zamarzła mi komórka i aparat odmawiał posłuszeństwa :laugh:ale karajobrazy bajkowe!

Małgosiu, jak najbardziej aktualne. Ja ostatnio byłam koło 11:20 i było akurat, spokojnie kupiłam bilet, rozebrałam Natalię, mogłam się napić kawy, wejść na salę, porozkładać manele i przewinąc młodą. Wtedy nie było tłumu do przewijaków i można było spokojnie wszystko załatwić, póxzniej więcej dzieci miało potrzeby ;)

No dobra, to ja się piszę w środę 1 lutego.
Joliku, nie martw się, bezie dobrze1 Nianai zajmie się Tymkiem, Ty zarobisz kaskę i pojedziecie na gait wakacje wszyscy razem. Jesteś doceniana i pożądana w firmie to bardzo ważne, Tymek bedzie dumny z mamy. Bankowo! Wszystko się ułoży i jeszcze bedziesz się z tego śmiała. Zobaczysz :)

witaj małgosiu
pozazdrościć wakacji  :)
joliku a ty się nie martw. zobaczysz że będzie dobrze, no bo jak inaczej mogłoby być??? nianię wybrałaś STARANNIE, tymuś ją od początku polubił... nie stresuj się tylko ciesz ostatnimi dniami laby  ;D pomyśl, że jak wrócisz do pracy to czeka cię jeden etat w firmie, trzy w domu  ;D

Kobietki, o co chodzi z Panią Moderator?

PRZEPRASZAM, A A CO PANI MODERUJE??
MOŻE BY SIE PANI MODERATOR PRZEDSTAWIŁA, POWIEDZIAŁA COŚ O SOBIE I NAPISAŁA O CO CHODZI??

Malgos! pani moderator jest od moderowania a nie od przedstawiania sie
a020.gif

btw, ciesze sie, ze wczasy Ci sie udaly
s010.gif

troche jednak z Antonina trzeba walczyc - wieczorami strasznie jej sie chce
a040.gif

Antoninie się chce, a jak ja dzisiaj byłam ciekawa czy Natalia chce smoczka to mi pluła i płakała jak jej chciałam w buzię wcisnąć.

magdusiek pisze:
Antoninie się chce, a jak ja dzisiaj byłam ciekawa czy Natalia chce smoczka to mi pluła i płakała jak jej chciałam w buzię wcisnąć.

to Ty sie ciesz! po co wciskasz? a sprzedaj mi jakis bezsmokowy sposob na uspokojenie dzieciaka!

reklama
Małgosiu WITAMY tak, tak z Wiktorią już OK :)
Fajnie że wypad sie udał, oj ja też bym gdzieś wypoczeła, ale dopiero w lato :)
A Ola to już panienka się robi :p Niedługo facetów do domu będzie przyprowadzać.
Jolik nic się nie martw, moja opiekunka się sprawdza :D Zawsze pieniążki się przedadzą :)

Do góry