reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Ale się działo, nie zdołam chyba na raz przebrnąć przez wątek. Co się działo z Wiktorią Lucky?
Mam nadzieję, że już wszystko ok?!
Jak spotkanko Kobietki? Bardzo ciekawa jestem.
Magdusiek, czy kino w środę aktualne?
Muszę wszystko zaplanować, gdyż Oleńka kończy w przyszłym tygodniu 6 lat i mamy kilka imprez z tym związanych. W niedzielę przychodzą dzieci i mam już przygotowany cały program, będziemy wszyscy piekli chlebeki, każde dziecko dla siebie, czeka mnie też "tapetowanie" pokoju 40 m specjalnego papieru, na którym bedziemy malować z dzieciakami specjalnymi farbami, no i ofkors kulinaraia.
Wiecie, że od tych mrozów zamarzła mi komórka i aparat odmawiał posłuszeństwa :laugh:ale karajobrazy bajkowe!
Mam nadzieję, że już wszystko ok?!
Jak spotkanko Kobietki? Bardzo ciekawa jestem.
Magdusiek, czy kino w środę aktualne?
Muszę wszystko zaplanować, gdyż Oleńka kończy w przyszłym tygodniu 6 lat i mamy kilka imprez z tym związanych. W niedzielę przychodzą dzieci i mam już przygotowany cały program, będziemy wszyscy piekli chlebeki, każde dziecko dla siebie, czeka mnie też "tapetowanie" pokoju 40 m specjalnego papieru, na którym bedziemy malować z dzieciakami specjalnymi farbami, no i ofkors kulinaraia.
Wiecie, że od tych mrozów zamarzła mi komórka i aparat odmawiał posłuszeństwa :laugh:ale karajobrazy bajkowe!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Małgosiu, jak najbardziej aktualne. Ja ostatnio byłam koło 11:20 i było akurat, spokojnie kupiłam bilet, rozebrałam Natalię, mogłam się napić kawy, wejść na salę, porozkładać manele i przewinąc młodą. Wtedy nie było tłumu do przewijaków i można było spokojnie wszystko załatwić, póxzniej więcej dzieci miało potrzeby
malgosia_76
No dobra, to ja się piszę w środę 1 lutego.
Joliku, nie martw się, bezie dobrze1 Nianai zajmie się Tymkiem, Ty zarobisz kaskę i pojedziecie na gait wakacje wszyscy razem. Jesteś doceniana i pożądana w firmie to bardzo ważne, Tymek bedzie dumny z mamy. Bankowo! Wszystko się ułoży i jeszcze bedziesz się z tego śmiała. Zobaczysz
Joliku, nie martw się, bezie dobrze1 Nianai zajmie się Tymkiem, Ty zarobisz kaskę i pojedziecie na gait wakacje wszyscy razem. Jesteś doceniana i pożądana w firmie to bardzo ważne, Tymek bedzie dumny z mamy. Bankowo! Wszystko się ułoży i jeszcze bedziesz się z tego śmiała. Zobaczysz
witaj małgosiu
pozazdrościć wakacji joliku a ty się nie martw. zobaczysz że będzie dobrze, no bo jak inaczej mogłoby być??? nianię wybrałaś STARANNIE, tymuś ją od początku polubił... nie stresuj się tylko ciesz ostatnimi dniami laby ;D pomyśl, że jak wrócisz do pracy to czeka cię jeden etat w firmie, trzy w domu ;D
malgosia_76
Kobietki, o co chodzi z Panią Moderator?
PRZEPRASZAM, A A CO PANI MODERUJE??
MOŻE BY SIE PANI MODERATOR PRZEDSTAWIŁA, POWIEDZIAŁA COŚ O SOBIE I NAPISAŁA O CO CHODZI??
PRZEPRASZAM, A A CO PANI MODERUJE??
MOŻE BY SIE PANI MODERATOR PRZEDSTAWIŁA, POWIEDZIAŁA COŚ O SOBIE I NAPISAŁA O CO CHODZI??
Vertigo
Październikowa Mama 2005
magdusiek pisze:Antoninie się chce, a jak ja dzisiaj byłam ciekawa czy Natalia chce smoczka to mi pluła i płakała jak jej chciałam w buzię wcisnąć.
to Ty sie ciesz! po co wciskasz? a sprzedaj mi jakis bezsmokowy sposob na uspokojenie dzieciaka!
reklama
Lucky
Zaangażowana w BB
Małgosiu WITAMY tak, tak z Wiktorią już OK
Fajnie że wypad sie udał, oj ja też bym gdzieś wypoczeła, ale dopiero w lato
A Ola to już panienka się robi Niedługo facetów do domu będzie przyprowadzać.
Jolik nic się nie martw, moja opiekunka się sprawdza Zawsze pieniążki się przedadzą
Fajnie że wypad sie udał, oj ja też bym gdzieś wypoczeła, ale dopiero w lato
A Ola to już panienka się robi Niedługo facetów do domu będzie przyprowadzać.
Jolik nic się nie martw, moja opiekunka się sprawdza Zawsze pieniążki się przedadzą