reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo pisze:magdusiek pisze:Antoninie się chce, a jak ja dzisiaj byłam ciekawa czy Natalia chce smoczka to mi pluła i płakała jak jej chciałam w buzię wcisnąć.
to Ty sie ciesz! po co wciskasz? a sprzedaj mi jakis bezsmokowy sposob na uspokojenie dzieciaka!
Chciałam móc pisać pracę, a nie karmić przez godzinę Ale wywołałam wielki płacz i rozpacz więc chyba nie powtórzę próby. Natalia jest spokojna, więc nie było potrzeby wcześniej, poza tym jak kiedyś possała pustą butlę pod moją nieobecność to 3 dni wracałam do umiejętności ssania piersi mimo, że .świetnie umiała, dlatego długo nie podejmowałam proby ze smoczkiem na ciumkanie. Widocznie tak już będzie, że karmienie będzie u mnie trwało długo, a Natalia będzie szczęsliwym dzieckiem, które nie potrzebuje smoczka. Jak znam życie za moment zacznie pchać palce do buzi - pocieszam się, że ma dziadka stomatologa...
*syla*
kobieta pracująca...
witaj Małgosiu,
no to fajnie że urlop Wam się udał a my walczyłyśmy z mrozami
no to fajnie że urlop Wam się udał a my walczyłyśmy z mrozami
*syla*
kobieta pracująca...
kurtka na wacie....a nam się piec zawiesił ;D zaraz będą mi wisiały sople z nosa. Oczywiście kiedy takie akcje są najczęstrze...jak się zaczyna weekend...coby nie było macherów.
Andrzej pojechał po drzewo do kominka bo inaczej to już na szarlotkę nigdy bym nie dotarła....jejku jak mi się chce słodkiego
Andrzej pojechał po drzewo do kominka bo inaczej to już na szarlotkę nigdy bym nie dotarła....jejku jak mi się chce słodkiego
malgosia_76
Fanka BB :)
...... ;D
Teddy, ja tez sie za Tobą stęskiniłam.
Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał. Smok jest do bani, rączki są mniam!
Teddy, ja tez sie za Tobą stęskiniłam.
Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał. Smok jest do bani, rączki są mniam!
malgosia_76
w górach były potworne mrozy w niedzielę, poniedziałek i wtorek, urządzenia nie działały, ale co tam słońce piękne, narty szybkie i jedzenie pyszne. powstawiam troszkę fotek, ale to już chyba jutro.
Gdyż jako wykfalifikowana Kura Domestnica muszę się oddalić i : poprać, poprasować, ugotować, rosół już jest z makaronem na szybko i ciasto się piecze, ale mięsko i cała reszta.
Poza tym Jasia trzeba wykąpać.
Pa Kochane, wszędzie dobrze ale z Wami najlepiej!!!
Gdyż jako wykfalifikowana Kura Domestnica muszę się oddalić i : poprać, poprasować, ugotować, rosół już jest z makaronem na szybko i ciasto się piecze, ale mięsko i cała reszta.
Poza tym Jasia trzeba wykąpać.
Pa Kochane, wszędzie dobrze ale z Wami najlepiej!!!
Doxa
Teddy pisze:widze, ze w srodze jest dzien szczepien... Wiktorka, Prezes i luszkowa Natalka... ciekawe kto jeszcze...
i jeszcze Oli idzie na szczepienie 1. lutego czyli w środę :laugh:
Witam kobitki!
Małgoś Domestica ale Ci zazdroszczę tego wypadu
;D
U nas też rączki pyyycha, smok najgorsze świństwo świata, a cycuś mamusi dobry na wszystkie kłopoty
Małgoś Domestica ale Ci zazdroszczę tego wypadu
malgosia_76 pisze:Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał. Smok jest do bani, rączki są mniam!
U nas też rączki pyyycha, smok najgorsze świństwo świata, a cycuś mamusi dobry na wszystkie kłopoty
reklama