reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Oj to odbędzie się szczepień w środę,
miejmy nadzieję, że dzieciaczki po szczepianiach będą nam, ślicznie spały
Przynajmiej Wikusia po ostatnim smacznie spała, oby było tak i tym razem :)

reklama
ja tez juz wrocilam. Zdarzyłam sie rozebrac, zrobic sobie kawe i Natalka sie obudzila. A myslałam, ze jeszcze chwile pospi w wozku.

Mam pytanko, gdzie Wasz szkarby śpią, moja w wózku, nie podoba jej się spanie w łóżeczku,
nie zaśnie bez bujania, chyba że ejst na maxa zmęczona.

moja w dzien spi w zasadzie tylko na spacerze albo gdy gdzies jade to w samochodzie. Czasem przysnie po jedzeniu, na rekach, staram sie ja wtedy odkladac na lozko, ale b. czesto sie wtedy budzi. W nocy usypia po jedzeniu, na rekach, klade ja do lozeczka i wyciagam na karmienia.

Dzień Dobry Kobietki,

Ale się za Wami stęskniłam. W nocy mi się śniło, że do Was klikam ;D
Wakacje - FANTASTYCZNE!
Wypoczęłam, pojeździłam na nartach i od razu czuję się lepiej. Moje Dzieci to stworzeni podróżnicy. Jaś zniósł i podróże i mrozy - 20, bez zarzutu. Myślimy o kolejnym wyjeździe, tym razem do Zakopca, może za miesiąc.
Idę poczytać co u Was!

cześć Małgosiu! Miło Cię widzieć znowu.

Wiecie co, własnmie sobie uświadomiłam ile mam szczęścia z obiadami. Dzisiaj niby robię sama cukinię z mięsem, ale jak wlewałam sos pomidorowy do garnka to uświadomiłam sobie, że sos mam od wujka, własnej roboty. Kurcze... i tym sposobem od bardzo dawna niczego sama nie ugotowałam :)

Małgosiu - fajnie, że już wróciłaś i do tego taka wypoczeta :-)

Dzisiaj byliśmy na dwu godzinnym spacerku. Pogoda dopisała więc trzeba było to wykorzystać. Rano przyjechała teściowa, razem poszłysmy na spacer. Mogłam spokojnie zrobić zakupy :-)

a jutro w naszych progach powitamy nianię Marzenę ... Ciekawe jak Tymuś ją przywita. Czy mu sie spodoba ? :-(

reklama
Lucky pisze:
Mam pytanko, gdzie Wasz szkarby śpią, moja w wózku, nie podoba jej się spanie w łóżeczku,
nie zaśnie bez bujania, chyba że ejst na maxa zmęczona.

Mój Tymek zasypia zazwyczaj w łózeczku, czasami tylko mniej więcej ok 17 usypia mi przy karmieniu i wtedy nie przenosze go do łóżeczka tylko przytulony śpi mi na rękach. Uwielbiam to :-) Nio i w wózku, ale to tylko gdy jesteśmy na spacerze.

Do góry