reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Duralex, Ty jej wybacz... ona wczoraj wozki ogladala... ;)

a tak w ogole to witam z samego rana... :D
slonce chyba troche za wczesnie wstaje i budzi mi dziecie... a ja bym chciala jeszcze z godzinke pospac...

witam
super że spotkanko udane, fakt że na forum świeciło pustakami, juz myslałam że Jolik faktycznie się do was wybrała ;)
a ja znowu w papierach siedzę ale przynajmniej przy komputerze więc zajrzę jeszcze nie raz

kika77 pisze:
witam
super że spotkanko udane, fakt że na forum świeciło pustakami, juz myslałam że Jolik faktycznie się do was wybrała ;)
a ja znowu w papierach siedzę ale przynajmniej przy komputerze więc zajrzę jeszcze nie raz

:-)Wczoraj z samego rana wybraliśmy się z Tymeczkiem do mojej siostry, a potem na małe zakupy - nieudane zresztą.
Potem szybko na spacerek i .... koniec dnia :-(
Dzisiaj też się całkiem wesoło zapowiada. Za pół godziny przyjeżdża teściowa ... idziemy na spacer :-)
I znowu nie będę się udzielała na forum :-(

Cześć,
Ja właśnie zostałam obudzona przez malutkiego zbójca, który domaga się zabawy i uśmiecha się od rana. Wczoraj padła i poszła spać na brudasa, idę ja umyć...

Prezes tez dopiero rano wykapany... wczoraj padlismy oboje...
malo brakowalo, a misiek spalby na podlodze... ;)

ja to nawet nie padłam, z rozsądku się położyłam - ja rozsądna, hihi, dobre sobie, ale Natalia była takim małym kiwaczkiem który się kiwał i nie bardzo wiedział o co chodzi ;)

Myslałam, że dzisiaj cieolej, a u mnie -12... Myslicie, że wzrośnie?

Magdusiek - pewnie, że wzrośnie. Maksymalnie ma być dzisiaj -3 stopnie. Na Śląsku jest teraz -6 i świeci piekne słoneczko. Ach ! Aż chce się żyć :-)

Jolik - to mnie pocieszyłaś, bo marzę o spacerze... przy okazji ser kupię;)

A czemu musisz mieć zaświadczenie o karmieniu piersią?

reklama
Bo chcę wychodzić w ciągu pracy na karmienie. Pamiętam, że kiedyś koleżanka wychodziła wcześniej i takie zaświadczenie musiała od lekarza przynieść. Wolę je mieć bo jak już będe w pracy to cięzko będzie mi te zaświadczenie zdobyc...

Ser? qrcze ale bym sobie zjadła kawałek "morskiego", albo zapiekaneczki, albo pizzę serową, albo ... jeju :-(

Do góry