reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
kika77 pisze:witam
super że spotkanko udane, fakt że na forum świeciło pustakami, juz myslałam że Jolik faktycznie się do was wybrała
a ja znowu w papierach siedzę ale przynajmniej przy komputerze więc zajrzę jeszcze nie raz
:-)Wczoraj z samego rana wybraliśmy się z Tymeczkiem do mojej siostry, a potem na małe zakupy - nieudane zresztą.
Potem szybko na spacerek i .... koniec dnia :-(
Dzisiaj też się całkiem wesoło zapowiada. Za pół godziny przyjeżdża teściowa ... idziemy na spacer :-)
I znowu nie będę się udzielała na forum :-(
magdusiek
Październikowa Mama 2005
ja to nawet nie padłam, z rozsądku się położyłam - ja rozsądna, hihi, dobre sobie, ale Natalia była takim małym kiwaczkiem który się kiwał i nie bardzo wiedział o co chodzi
Myslałam, że dzisiaj cieolej, a u mnie -12... Myslicie, że wzrośnie?
Myslałam, że dzisiaj cieolej, a u mnie -12... Myslicie, że wzrośnie?
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Bo chcę wychodzić w ciągu pracy na karmienie. Pamiętam, że kiedyś koleżanka wychodziła wcześniej i takie zaświadczenie musiała od lekarza przynieść. Wolę je mieć bo jak już będe w pracy to cięzko będzie mi te zaświadczenie zdobyc...
Ser? qrcze ale bym sobie zjadła kawałek "morskiego", albo zapiekaneczki, albo pizzę serową, albo ... jeju :-(
Ser? qrcze ale bym sobie zjadła kawałek "morskiego", albo zapiekaneczki, albo pizzę serową, albo ... jeju :-(