reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Duralex, Ty jej wybacz... ona wczoraj wozki ogladala... ;)

a tak w ogole to witam z samego rana... :D
slonce chyba troche za wczesnie wstaje i budzi mi dziecie... a ja bym chciala jeszcze z godzinke pospac...

witam
super że spotkanko udane, fakt że na forum świeciło pustakami, juz myslałam że Jolik faktycznie się do was wybrała ;)
a ja znowu w papierach siedzę ale przynajmniej przy komputerze więc zajrzę jeszcze nie raz

kika77 pisze:
witam
super że spotkanko udane, fakt że na forum świeciło pustakami, juz myslałam że Jolik faktycznie się do was wybrała ;)
a ja znowu w papierach siedzę ale przynajmniej przy komputerze więc zajrzę jeszcze nie raz

:-)Wczoraj z samego rana wybraliśmy się z Tymeczkiem do mojej siostry, a potem na małe zakupy - nieudane zresztą.
Potem szybko na spacerek i .... koniec dnia :-(
Dzisiaj też się całkiem wesoło zapowiada. Za pół godziny przyjeżdża teściowa ... idziemy na spacer :-)
I znowu nie będę się udzielała na forum :-(

Cześć,
Ja właśnie zostałam obudzona przez malutkiego zbójca, który domaga się zabawy i uśmiecha się od rana. Wczoraj padła i poszła spać na brudasa, idę ja umyć...

Prezes tez dopiero rano wykapany... wczoraj padlismy oboje...
malo brakowalo, a misiek spalby na podlodze... ;)

ja to nawet nie padłam, z rozsądku się położyłam - ja rozsądna, hihi, dobre sobie, ale Natalia była takim małym kiwaczkiem który się kiwał i nie bardzo wiedział o co chodzi ;)

Myslałam, że dzisiaj cieolej, a u mnie -12... Myslicie, że wzrośnie?

Magdusiek - pewnie, że wzrośnie. Maksymalnie ma być dzisiaj -3 stopnie. Na Śląsku jest teraz -6 i świeci piekne słoneczko. Ach ! Aż chce się żyć :-)

Jolik - to mnie pocieszyłaś, bo marzę o spacerze... przy okazji ser kupię;)

A czemu musisz mieć zaświadczenie o karmieniu piersią?

reklama
Bo chcę wychodzić w ciągu pracy na karmienie. Pamiętam, że kiedyś koleżanka wychodziła wcześniej i takie zaświadczenie musiała od lekarza przynieść. Wolę je mieć bo jak już będe w pracy to cięzko będzie mi te zaświadczenie zdobyc...

Ser? qrcze ale bym sobie zjadła kawałek "morskiego", albo zapiekaneczki, albo pizzę serową, albo ... jeju :-(

Do góry