reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ja zoltego nie jem, ide po bialy.
to ja nawet ne wiedzialam, ze takie zaswiadczenia trzeba, paranoja. ale mnie w urzedzie kazali przyniesc zaswiadczenie o tym, ze jestem w ciazy, a jak przynioslam to powiedzieli, ze ma byc jeszcze naoisane ktory tydzien... i na nic sie zdalo tlumaczenie, ze lekarz przyjmuje raz w tygodniu

reklama
Witajcie!!!

Duralex przepraszam z całego serca Twoją Nicolkę ... wczoraj naprawdę byłam padnięta! Skopiowałam tekst z Magduśka, Twoje imię zmieniłam a córcia została :laugh: ... Obydwie na N ;)

cześć dziewczyny,

no to dzisiaj pospałam :) Iga jak padła o 20 tak obudziła się dopiero o 4. Częściej trzeba ją tak przeciągnąć to i ja będę rano jak skowronek. Dzisiaj mnie Iga.....nie, nie obsikała...to gorsze. Trzymałam ją do odbicia i nagle mi się w brzuch tak ciepło zrobiło.... aż wypłynęło nogwką, hi, hi.

piękny dzionek tylko jeszcze trochę zimno -12.

wiesz co Magdusiek, my to wczoraj po dluzszym czasie niewychodzenia zlapalysmy powietrza, to dlatego nas wykonczylo... dzieciaki z reszta tez...
... ja jeszcze wczoraj sie po parku przespacerowalam... nie moglam sobie odpuscic...
wpadlam tez do Swiata Dziecka i kupilam ten plyn do kapieli, bo w Smyku zapomnialam... no i kilka bluzeczek dla Prezesa... nie po 30 zl, ale rownie fajne jak w H&M.... ;)

no tak... to niezłą wycieczkę sobie zrobiłaś. Ja moze w sobote wpadnę korzystając z wyjscia w towarzystwie własnym :) Cos mi dzisiaj Natalia marudzi... czuje, ze ciezki dzien przed nami.

idę na spacer, nie wytrzymam z tym małym zbójem dzisiaj, domaga się uwagi, bardzo domaga się uwagi... coś czuję, że zanim dojedziemy do windy panna będzie już smacznie spała..

Witajcie, witajcie
Fotki ze spotkania są na prawdę super :)))
Szkoda, że z Wikusią mieszkamy tak daleko,
by byśmy wpadły na kawę.
Dzisiaj pogodanie najgorsza,
ale ja lpiej nie wychodzę, bo małą osłabioan ejst i zaraz coś by podłapała
i znowu szczepienie trzeba by było dołożyć. Jak na razie zaplanowane jest na środę :))

juz po spacerze.... aaale rozkosz... dziecko mi sie wreszcie wyspalo... no i po dawce rzezkiego powietrza moze bedzie chetniej jadl... :)

widze, ze w srodze jest dzien szczepien... Wiktorka, Prezes i luszkowa Natalka... ciekawe kto jeszcze... :)

reklama
Do góry