reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!!!
My w domu też byliśmy koło 19:30 może trochę później, bo jeszcze musiałam pieczywo kupić (mąż mnie prosił). Oli wykąpany, najedzony i śpi!!!

Spotkanko udane - żałujcie, oj żałujcie (te co im się nie chciał ;)) Coraz dłuższe te nasze zloty ... normalnie nie możemy się nagadać :laugh: Fotki jak obrobię to wrzucę ;) Ale .... mi się nie chce tych napisów/podpisów robić :p

reklama
Lucky, Wikusia ma buzię jak co najmniej pół roczne dziecko a na drugin zdjęciu to nawet jakby ząbki na górze miała.
W jakim szpitalu byliście, czy to nie jest sienna przypadkiem?

Efunia a Twój Tymuś to chyba bardzo urósł albo się ubranko zbiegło ;) Świetny pomysł z tymi zdjęciami a jakie nóżki ma pulchniutkie, słodzio.

Wszystkie te nasze dzieciaczki są boskie a czuprynki Nicole i Natalki to mnie kładą na kolana.  :-*

Hihi przez to wielkie zdjęcie nawet nie widziałam pozostałych ::) Wikunia w szpitalu miała kawałek "swojego" domku- mówię o karuzeli. Powiedz Lucky jak zniosła pobyt w szpitalu czy była niespokojna przez zmianę otoczenia?

Efunia faktycznie takie porównywanie zdjęć jest niesamowite, tak to dopiero widać jak te nase dzieci rosną. Czasm jak Natalka śpi patrzę na nią i odczuwam jakby-lęk że tak szybko rośnie, teraz czas tak szybko leci, a ja chyba chciałabym żeby się zatrzymał, żeby to trwało wiecznie....Parę dni temu Doxa wspomniała że niedługo nas opuszczą -czuję to samo :p

ja dotarłasm do domu po 20:00, jeszcze byłam u rodziców. Potwierdzam - super było, niech zaluja te, ktorym sie nie chciało.
Syla - juz niedlugo, ja tez tesknie za ta szarlotka ;)

a gdybym mogla dostac mailem zdjecia to bardzo bym byla wdzieczna.

siemanko laseczki....jestem zla jak cholera, bo dzis znowu nie moglam byc na spotkanku, bo tym razem nawiedzila mnie kumpela, z ktora nie widzialysmy sie rok, wiec same rozumiecie.....qrcze kiedy nastepny zlocik?

cześć :)
nasz samochód dziś zastrajkował... małżon pomaszerował na dworzec i jedzie do pracy pociągiem... straszne:( bo wróci w takim razie bardzo późno:(
no ja specjalnie wczoraj go odziałam w ten rózowy fraczek, zeby porównać... normalnie zupełnie inne dziecko :laugh: szok!
ja tak samo frezja wciąż z lękiem myślę jak on rośnie :( a taki był maleńki jeszcze niedawno (za 20 lat pewnie powiem to samo hihi :D )
wczoraj byliśmy u naszej pediatry. koniec z cytrusami, mleka to już dawno niet. jak nie zejdzie mu ta suchość, to odstawimy proszki do prania i witajcie płatki mydlane... poza tym dostaliśmy skierowanie na badanie TSH :) to akurat mnie cieszy bo będę spokojniejsza. póki co kąpiele w balneum dają marny efekt (ale to dopiero 2 razy) :( a tymek maruudzi, bo go to na pewno swędzi i piecze... wiem coś o tym... biedaczek :(

Hej,
Dziewczyny faktycznie długo zabalowałyście na tym spotkanku :-) zazdroszczę Wam :-)

Doxa - zapomniałas wkleić fotki :-)

Efuniu - ciekawe co Tymusia tak faktycznie uczula ? Biedaczek :-(

A ja jestem wściekła na swoją sklerozę ... wczoraj byłam u naszego pediatry porozmawiać o karmieniu Tymeczka i po zaświadczenie o karmieniu piersią. Cholera dzisiaj sobie uświadomiłam, że o wszystkim gadałam, ale o zaświadczeniu nie wspomniałam !!! W przyszłym tygodniu znowu muszę tam iść :-(

... jeszcze tylko tydzień
g035.gif

reklama
Doxa pisze:
(cut)Vertigo - ale się uśmiałam :laugh: :laugh:

usmialam, usmialam... a ja spokojnie fale radiowe odbierac moge ::)

o 7 bylo -17 ::) ciekawe czy na spacer sie uda?
Antonina obudzona i gada ze swoja pszczola ;D no prosze, jaki dobry humorek, a wczoraj jakis syndrom odstawienny jej sie pojawil - matko, mialam ochote sie zastrzelic
g035.gif

Do góry