reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Wiktoria jadła marchwiankę i byłą zadowolona, smakowała jej bardzo :)
Dziś czas na jabuszko, a wieczorem kleik ryżowy.
W szpitalu kazali jej wprowadzać nowe jedzonka :))

reklama
Lucky pisze:
Wiktoria jadła marchwiankę i byłą zadowolona, smakowała jej bardzo :)
Dziś czas na jabuszko, a wieczorem kleik ryżowy.
W szpitalu kazali jej wprowadzać nowe jedzonka :))

Lucky, ale jednego dnia tyle nowości?

Ale fajny dzionek, odwiedziła nas moja mama i brat na chwilę też zawitał. Uśmiałam się za wszystkie czasy :-) Tymek od wczorajszego południa pieknie zasypia i nawet trochę dłużej śpi. Jak go połozyłam o 11:30 do śpi do teraz :-) ... a kiedy spacerek? Na szczęście do 17 jest jeszcze jasno więc się wybierzemy najwyżej ok 15 ...

Doxa - wczoraj zaserwowałam mu jabłuszko właśnie z myślą o kupce ... zjadł ponad 80 ml, a kupki jak nie było tak nie ma. Póki co nie męczy się, ale ja owszem - zamartwiam :-(

Teddy - wybacz plisssssssss obiecuję poprawę :-D

Ina musze tylko je podpisać i wkleje.
Nie wiem tylko o które konkretnie zdjęcie chodzi bo było ich kilka.

Magdusiek z nowości jets tylko kleik ryżowy bo resztę dostawała wcześniej.

Ale te nasze dzieciaczki piękne.
Z Tymusia prawdziwy przystoiniak, a Prezes to już prawdziwy mężczyzna :p

My juz po spacerku, całkiem przyjemnie dzisiaj było. Oli "padł" w czasie ubierania i nic a nic mu nie przeszkadzało :laugh: nawet nakładanie czapki nie zrobiło na nim najmniejszego wrażenia ;) spał jak suseł. Obudził się dopiero pod domem jak wrócaliśmy ze spacerku.

Lucky co z było Wikusi?

Witajcie dziewczyny,

Preses całus od narzeczonej. :-*

Byłam dzisiaj w pracy podpisać podanie o urlop. Z tego Raszyna to naprawdę cała wyprawa ::)
Wracam 18 kwietnia po świętach ale tak wydziubałam urlop wypoczynkowy, że zostało mi tylko 6 dni + 2 opieki nad dzieckiem.
Koleżanka wzięła Igę na ręce, ja stałam z tyłu. Jak się Iga rozpłakała...nie mogłam jej uspokoić. Taka odważna bestia. Nie przypuszczałam że tak zareaguje. Pokazała się z tej lepszej strony, hi, hi.

Fajne zdjęcia dzieciaczków.
Doxa mówiłaś że Oli słabo główkę trzyma :o Przecież zadziera pod sam sufit!

Dzisiaj było powyżej 6 a jutro ma być jeszcze cieplej. Planujecie jakiś spacer czy tylko pasiadówę w WolaPark?

*syla* pisze:
Doxa mówiłaś że Oli słabo główkę trzyma :o Przecież zadziera pod sam sufit!

Syla jak leży na brzuszku to jest OK., ale gdy lekarz ciągnie go za rączki to jeszcze nie bardzo, a w pionie to się kiwa ;)

Ja na spacerek to niekoniecznie ... nie kupiłam jeszcze spacerówki wózka :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
my tez bylysmy na spacerku, ja teraz jem obiadek a mala pieje mi tutaj z calych sil...pieknie spiewa :)

Lucky co bylo Wikuni???

Do góry