reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Lucky pisze:Wiktoria jadła marchwiankę i byłą zadowolona, smakowała jej bardzo
Dziś czas na jabuszko, a wieczorem kleik ryżowy.
W szpitalu kazali jej wprowadzać nowe jedzonka )
Lucky, ale jednego dnia tyle nowości?
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Ale fajny dzionek, odwiedziła nas moja mama i brat na chwilę też zawitał. Uśmiałam się za wszystkie czasy :-) Tymek od wczorajszego południa pieknie zasypia i nawet trochę dłużej śpi. Jak go połozyłam o 11:30 do śpi do teraz :-) ... a kiedy spacerek? Na szczęście do 17 jest jeszcze jasno więc się wybierzemy najwyżej ok 15 ...
Doxa - wczoraj zaserwowałam mu jabłuszko właśnie z myślą o kupce ... zjadł ponad 80 ml, a kupki jak nie było tak nie ma. Póki co nie męczy się, ale ja owszem - zamartwiam :-(
Teddy - wybacz plisssssssss obiecuję poprawę
Doxa - wczoraj zaserwowałam mu jabłuszko właśnie z myślą o kupce ... zjadł ponad 80 ml, a kupki jak nie było tak nie ma. Póki co nie męczy się, ale ja owszem - zamartwiam :-(
Teddy - wybacz plisssssssss obiecuję poprawę
Doxa
Fanka BB :)
My juz po spacerku, całkiem przyjemnie dzisiaj było. Oli "padł" w czasie ubierania i nic a nic mu nie przeszkadzało :laugh: nawet nakładanie czapki nie zrobiło na nim najmniejszego wrażenia spał jak suseł. Obudził się dopiero pod domem jak wrócaliśmy ze spacerku.
Lucky co z było Wikusi?
Lucky co z było Wikusi?
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie dziewczyny,
Preses całus od narzeczonej. :-*
Byłam dzisiaj w pracy podpisać podanie o urlop. Z tego Raszyna to naprawdę cała wyprawa :
Wracam 18 kwietnia po świętach ale tak wydziubałam urlop wypoczynkowy, że zostało mi tylko 6 dni + 2 opieki nad dzieckiem.
Koleżanka wzięła Igę na ręce, ja stałam z tyłu. Jak się Iga rozpłakała...nie mogłam jej uspokoić. Taka odważna bestia. Nie przypuszczałam że tak zareaguje. Pokazała się z tej lepszej strony, hi, hi.
Fajne zdjęcia dzieciaczków.
Doxa mówiłaś że Oli słabo główkę trzyma Przecież zadziera pod sam sufit!
Dzisiaj było powyżej 6 a jutro ma być jeszcze cieplej. Planujecie jakiś spacer czy tylko pasiadówę w WolaPark?
Preses całus od narzeczonej. :-*
Byłam dzisiaj w pracy podpisać podanie o urlop. Z tego Raszyna to naprawdę cała wyprawa :
Wracam 18 kwietnia po świętach ale tak wydziubałam urlop wypoczynkowy, że zostało mi tylko 6 dni + 2 opieki nad dzieckiem.
Koleżanka wzięła Igę na ręce, ja stałam z tyłu. Jak się Iga rozpłakała...nie mogłam jej uspokoić. Taka odważna bestia. Nie przypuszczałam że tak zareaguje. Pokazała się z tej lepszej strony, hi, hi.
Fajne zdjęcia dzieciaczków.
Doxa mówiłaś że Oli słabo główkę trzyma Przecież zadziera pod sam sufit!
Dzisiaj było powyżej 6 a jutro ma być jeszcze cieplej. Planujecie jakiś spacer czy tylko pasiadówę w WolaPark?
Doxa
Fanka BB :)
*syla* pisze:Doxa mówiłaś że Oli słabo główkę trzyma Przecież zadziera pod sam sufit!
Syla jak leży na brzuszku to jest OK., ale gdy lekarz ciągnie go za rączki to jeszcze nie bardzo, a w pionie to się kiwa
Ja na spacerek to niekoniecznie ... nie kupiłam jeszcze spacerówki wózka :laugh: :laugh: :laugh:
reklama