reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja z tym spacerkiem podobnie. Też nie mam jeszcze spacerówki :laugh: wolę objadac się ciastkami :laugh:...tak nawiązując do mojego postanowienia że rzucam słodycze.

Iga za to na odwrót. Na brzuchy nie chce głowy ciągnąć a z pozycji na plecach ciągnie. Trzymana na rękach też się kiwa. Ostatnio uderzyła się o mój łuk brwiowy...ale było płaczu..

reklama
A my już nie zdązylismy wyjść :-(
Tymek obudził się po 14, zjadł, pobawił się i teraz wystawiłam go do okienka.
Jutro na 100% wyjdziemy. Tym bardziej, że forum będzie świecilo pustkami :-(

A czy wasze dzieciaczki podnoszą sie na rękach jak leżą na brzuszku?
4 miesięczniaki juz to powinny umieć, ale Tymus coś się ociąga ...:-)

Luszka - Twoja Natalcia ma cudowne włosy. Piekne ! Zresztą wogóle jest śliczniutka !

Widziałyście, mamy moderatora :-) iiiiiiiiiiiii nie można już usunąć swojej wiadomości :-(

JOliku my jutro bedziemy :)

Rany przegapilibysmy z Anula swieto Prezesa...ale on pewnie by nawet nie zauwazyl, bo Igunia mu tylko w glowie ;)
W kazdym razie niewinnego buziaka mu przesylamy.
Cmok od Anuli dla Krystianka

aaa i wczoraj zauwazylismy, ze jak ja trzymamy pionowo na rekach to ona trzyma sie nas obydwiema raczkami-jedna za bluze a druga obejmuje nasza reke.......strasznie fajne uczucie :)

Luszka, coś pisałaś że Natalka waży ok 6kg a lekarz mówił że mała??????
Iga jak miała 3 miesiące tyle ważyła. Uważam że to normalna waga.
...a Natalka piękniusia. Te włoski......można się zakochać.

Joliczku, moja artystka wogóle nawet nie chce słyszeć o podnoszeniu głowy jak leży na brzuchu. No może bez przesady ale często nie podnosi i się leni a jeśli już w ogóle to mizernie.

Jolik, Syla dzięki w imieniu Natalki :)
Te zdjęcia były robione prawie 4 tygodnie temu kiedy pożyczylismy aparat od kolegi. Teraz zastanawiamy sie nad kupnem.
Co do włosów to tylko z przodu tak wyglada ;) z tyłu zaczyna "łysieć" ;D

niby cieplej, ale wytrzymalam tylko 1,15h. a Toli w nowych sobolach nic nie wzruszalo ;D

a po co nam moderator? beda ganic za brzydkie wyrazy? to juz chyba wiem komu sie dostanie ::) i czemu nie mozna usunac?

Luszka, Natalcia swietna - naszemu tacie b.podoba sie to zdjecie, ktore masz w podpisie.

reklama
Syla z ta wagą to tak mniej wiecej bo Jarek wazył się z nią na łazienkowej a ona zbyt dokładna nie jest. 1-go idziemy na szczepienia i sie okaże. Ale mi też sie wydaje że drobna nie jest. Nawet są fałdki tu i ówdzie ;D

Jolik z tym podnoszeniem to jest różnie. Czasem Natka sie podnosi czasem leży i marudzi. ::)
Wczoraj nawet próbowała siegnac po zabawkę :)
No i tak jak Anulka Orzeszka łapie nas za ciuchy kiedy ją trzymamy pionowo :)

Ja też wolałam funkcję usuwania...........

Do góry