reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ja z tym spacerkiem podobnie. Też nie mam jeszcze spacerówki :laugh: wolę objadac się ciastkami :laugh:...tak nawiązując do mojego postanowienia że rzucam słodycze.

Iga za to na odwrót. Na brzuchy nie chce głowy ciągnąć a z pozycji na plecach ciągnie. Trzymana na rękach też się kiwa. Ostatnio uderzyła się o mój łuk brwiowy...ale było płaczu..

reklama
A my już nie zdązylismy wyjść :-(
Tymek obudził się po 14, zjadł, pobawił się i teraz wystawiłam go do okienka.
Jutro na 100% wyjdziemy. Tym bardziej, że forum będzie świecilo pustkami :-(

A czy wasze dzieciaczki podnoszą sie na rękach jak leżą na brzuszku?
4 miesięczniaki juz to powinny umieć, ale Tymus coś się ociąga ...:-)

Luszka - Twoja Natalcia ma cudowne włosy. Piekne ! Zresztą wogóle jest śliczniutka !

Widziałyście, mamy moderatora :-) iiiiiiiiiiiii nie można już usunąć swojej wiadomości :-(

JOliku my jutro bedziemy :)

Rany przegapilibysmy z Anula swieto Prezesa...ale on pewnie by nawet nie zauwazyl, bo Igunia mu tylko w glowie ;)
W kazdym razie niewinnego buziaka mu przesylamy.
Cmok od Anuli dla Krystianka

aaa i wczoraj zauwazylismy, ze jak ja trzymamy pionowo na rekach to ona trzyma sie nas obydwiema raczkami-jedna za bluze a druga obejmuje nasza reke.......strasznie fajne uczucie :)

Luszka, coś pisałaś że Natalka waży ok 6kg a lekarz mówił że mała??????
Iga jak miała 3 miesiące tyle ważyła. Uważam że to normalna waga.
...a Natalka piękniusia. Te włoski......można się zakochać.

Joliczku, moja artystka wogóle nawet nie chce słyszeć o podnoszeniu głowy jak leży na brzuchu. No może bez przesady ale często nie podnosi i się leni a jeśli już w ogóle to mizernie.

Jolik, Syla dzięki w imieniu Natalki :)
Te zdjęcia były robione prawie 4 tygodnie temu kiedy pożyczylismy aparat od kolegi. Teraz zastanawiamy sie nad kupnem.
Co do włosów to tylko z przodu tak wyglada ;) z tyłu zaczyna "łysieć" ;D

niby cieplej, ale wytrzymalam tylko 1,15h. a Toli w nowych sobolach nic nie wzruszalo ;D

a po co nam moderator? beda ganic za brzydkie wyrazy? to juz chyba wiem komu sie dostanie ::) i czemu nie mozna usunac?

Luszka, Natalcia swietna - naszemu tacie b.podoba sie to zdjecie, ktore masz w podpisie.

reklama
Syla z ta wagą to tak mniej wiecej bo Jarek wazył się z nią na łazienkowej a ona zbyt dokładna nie jest. 1-go idziemy na szczepienia i sie okaże. Ale mi też sie wydaje że drobna nie jest. Nawet są fałdki tu i ówdzie ;D

Jolik z tym podnoszeniem to jest różnie. Czasem Natka sie podnosi czasem leży i marudzi. ::)
Wczoraj nawet próbowała siegnac po zabawkę :)
No i tak jak Anulka Orzeszka łapie nas za ciuchy kiedy ją trzymamy pionowo :)

Ja też wolałam funkcję usuwania...........

Do góry