reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ale macie kudlate potomstwo...

... tylko my z Doxa sobie takie zarowy zrobilysmy... i to na sama zime, glupie baby...  ::)

reklama
Teddy pisze:
ale macie kudlate potomstwo...

... tylko my z Doxa sobie takie zarowy zrobilysmy... i to na sama zime, glupie baby... ::)

jasne! no moja to faktycznie owlosiona jak nie wiem... istny diabel tasmanski
g035.gif

hej laseczki.....widze ze produkujecie strony jak na sranie ;) widze ze to chyba najbardziej poczytne forum :))......jak samopoczucie? bo moje bez zmian, czyli beznadzieja

Dziewczyny dzieki za komplementa :) Natka aż sie zarumieniła

Vertigo a my sie zachwycaliśmy ostatnio Tosią zwłaszcza te zdjecia na których lezy na brzuszku. :)
Diabeł tasmański jest super ;D Skad masz takie fajne emotikonki?

Zresztą wszystkie dzieciaczki w galeryjce piekne i te bardziej kudłate i te mniej... :)

luszka pisze:
Zresztą wszystkie dzieciaczki w galeryjce piekne i te bardziej kudłate i te mniej...  :)

hi hi... dyplomatka...
ale i tak jestes podpadnieta... az do lutego... ;)

kurcze (ale se powiedzialam niecenzuralnie) Vertigo, ale Toska na pewno nie swieci w ciemnosci... znaczy sie swiatlem odbitym, nie zeby samoistnie...  ::)

reklama
Do góry