reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie kochane!!!

Dzisiaj KRYSTIANEK kończy 4 miesiące! Kochany wszystkiego naj, naj ...
Jutro Cię wyściskam :laugh: A z Olim przybijecie piątkę ...

Jolik od razu widać, że robiłaś zdjęcia Tymka lepszym aparatem, miałam się właśnie Ciebie spytać ... oj my chyba też musimy wymienić nasz aparacik!!! Kochany ten Twój Tymuś, a kciuka ssie zawodowo ;) ... Olivek też ładuje, ale staram się wyjmować mu łapki z buzi :laugh:

Oli dziękuje za komplementy ;)

reklama
Doxa - dziękuję w imieniu "ssącego kciuka" :-) Tymek bardzo rzadko to robi dlatego jak już mu się udało to trzeba było cyknąć fotkę :-D
A nowy aparat ma ogromne możliwości, których jeszcze nie do końca poznałam ... :-)

KRYSTIANIE !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Dziewczyny przez ile dni dziecko nie musi robić kupki ? Dzisiaj jest trzeci dzień jak Tymuś nic nie zrobił ... czy już muszę zacząć się martwić?

Jolik jeżeli Tymka nie boli brzuszek i mu to nie przeszkadza to nie masz się co martwić, jak zacznie stękać, pręzyć się, płakać a kupki dalej nie będzie, to wtedy trzeba będzie mu pomóc. Ja myślę że przyczyniło się do tego słoikowe jedzenie ;) Daj mu może jabłuszko ze słoiczka, powinna pójść wtedy kupka!

Znowu sobie pooglądałam galeryjkę! Normalnie szok jak te dzieci rosną i zmieniają się w oczach! Już niedługo nas opuszczą i założą własne rodziny :( :( :(

czesc laski i bobaski... :)

dziekujemy za zyczenia

Luszka, Patka... ale Wy jestescie... :(
jak w zeszlym tygodniu pytalam kto jeszcze jest bez samochodu, zeby ustalic najlepsze dla wszystkich miejzse, to sie nie odzywalycie... a na dzien przed spotkaniem mowicie, ze Wam za daleko... :(
jak cos nie pasuje, to trzeba alarmowac, a nie dopiero na ostatnia chwile...

Jolik, a Tobie to juz w ogole nie daruje....ooo...

Orzech pisze:
:) no wlasnie to ja tak samo, tylko smieszy mnie zawsze, ze jak sie fajnie bawimy i ja podnosze i otwieram aparat ona zamiera w bezruchu :laugh:

Orzech bo Twoja córcia jak prawdziwa modelka pozuje do zdjęć :)

Witaj Karen,dawno tu nie zaglądałaś! A Sebuś rzeczywiście ślicznie się uśmiacha!

Dziewczyny większość dzieci ma takie bujne czupryny! Z Natalką Frezji na czele :laugh:, a mój Oli prawie całkowicie wyłysiał, został mu jedynie meszek ... ::) Ciekawe jakiego koloru włoski mu odrosną?

hihi... a nie martwisz sie, czy mu w ogole odrosna???

bo mi tak czasami przebiega przez glowe, ze Prezes juz zawsze bedzie lysy... ;)

Cześć,
No i dalej zimno, kurcze... wieczorem odpalam autko... ciekawe czy da sobie radę.
Orzeszku, Natalia też do zdjęć poważnieje, ja bym chciała zrobić ją uśmiechniętą a ona ile razy widzi aparat albo kamerę to koniec z uśmieszkami.

Galeryjka fajowa, Karen - dawno nie widziałam Twojego synka, ale on już duży się zrobił! I taki radosny!

reklama
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam Prezes naszego klubu!
Niech żyje nam!
spiewaja Antonina z mama (wesolo i optymistycznie - ale filmowo sie zrobilo ::) )
f015.gif

odzwyczajamy sie od smoczka... ::)

Do góry