reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ale pustki, mam nadzieje, ze zdrowko lepiej u was i dzieciakow. Ogladalam jakis program w tv i mowili, ze jakas straszna grypa dopiero do nas idzie, dzieci lepiej zeby unikaly wiekszych skupisk typu markety. Mojemu dziecku dopiero gluty teraz schodza a ze spacerami musimy sie jeszcze na weekend wstrzymac.

reklama
Dobry wieczór
a cóż to za pustki?
u nas jakoś lepiej, Natalia pokasłuje jeszcze, ale lekarz nas uspokoił, płuca i oskrzela czyste, kaszel z kataru, a że katar przechodzi to i kaszel jakby mniejszy. Ale siedzi jeszcze weekend w domu. Kamil chory kompletnie, ja lepiej. Poszłabym do kina, więc ewidentnie mi lepiej ;-)

Witam!
ja dziś tez pierwszy dzień wyszłam z domu,głownie do apteki ;-)
Nadia,niby lepiej,wczoraj iprzedwczoraj juz be gorączki ,ale... dziś w dzień miała stan podgorączkowy i rozwolnienie.Pojechaliśmy na pogotowie ( nie mogliśmy namierzyć naszej pediatry) a tam.. murzyn. Bynajmniej ją osłuchał, w oskrzelach i płucach nic się nie dzieje ,kazał podawac przeciwbiegunkowe leki i w razie coś nifuroksazyd. Zobaczymy...
A jeszcze Dawid teraz rozpoczął swą przygodę z grypą :crazy: wietrzę mieszkanie i wywiać jej z domu nie chce :baffled:

zdrówka chorowitkom.

witajcie,

widzę, że również chorujecie. U nas już po. Wczoraj wróciliśmy z gór i dobrze nam to zrobiło - wyleczyło nas:-)

Zdrówka życzę i pytam o spotkanko:-)

doczytałam, ale choróbsk było...słyszałam że grypsko panuje więc się trzymajcie. Tylo czekać na epidemię choć juz prawdopodobnie lekarze się niewyrabiają.

Ja miałam tydzień urlopu, zleciał nie wiem kiedy.
Byliśmy pod Zakopanem, super bylo ale się skończyło:tak:
Jutro do pracy.

Dzień dobry
Wstyd sie przyznac, spalam do 10:25... przez sen tylko slyszałam jak dziecko się dopytuje czy może jajecznicę, że sie brała, czy ładnie, czy pasuje, jak już wstałam to okazało się, że Natalia jest już po drobnym śniadaniu (gdy usłyszała, ze to weekend to radośnie pobiegła do kuchni po czkoladowe chrupki do mleka, ktore zadła oczywiście bez mleka), małym odkurzaczem zlikwidowała koty ("które ją strasznie wkurzały"), zdecydowała o wlączeniu zmywarki, ubrała się, wyciągnęła patelnię i była na etapie smarowania jej maslem. Szczęsliwie Kamil już był obok. W zasadzie to bardzo mi się to podoba :-)

Syla - super, że wyjechaliście, my dopiero w marcu, nie mogę się doczekac.
Choroby faktycznie dopadły wszystkich, dziś juz chyba mogę o sobie powidzieć, ze mi w miarę ok, umówiłam się z koleżanką nawet.

Witam!
Syla, super, że wypoczynek udany.
Kasia,napisz coś...
Magduś, Natalia niedługo Tobie śniadanie będzie szykowała :tak:

U nas podcinanie włosów- dobre kilka cm.

reklama
Witam!
Wzięłam się za porzadki w szafie Dawida- nieźle uszczupliłam jej zawartość :tak:. Chyba co nieco trzeba uzupełnić.
Nadulka dzis na 15 min na dwór poszła, ale orzekła,że bardzo zmęczył ją ten spacer. :-D

Do góry