reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

hej

magdus to cię wzięło niewąsko :-( kuruj się kobietko. i zwolnij tempo ;-)

tusiekn no własnie nie wolno kapać do ucha bo zatka, ale na wacik troche, zeby rozgrzało. ale ja chyba wolałabym pulmexem dookoła. jako dziecko czesto miałam zapalenie ucha ale jedyne co pamietam to zastrzyki, których bałam sie panicznie.

u nas w sasiednim przedszkolu (dwie uliczki dalej od naszego, wiec własciwie i koło domu mojego) sepsa - tzn jeden chłopczyk zachorował, ale nawet nie wiem jak to sie skonczyło, mam nadzieję, ze szczęsliwie dla niego. wszyskie dzieciaki odesłane do domu, sanepid, szczepienia, u nas prosili tylko zeby uwage zwracac. tymek od tygodnia nie chodzi, a ja dowiedziałam sie jak byłam zapąłcić za przedszkole. takze nawet dobrze ze nas nie było. i dobrze ze nie lato, bo wiecej dzieciaków wtedy w piaskownicy sie spotyka czy nad rzeką.

i ja też myślę, ze ten nowy wątek, mozna wsadzić do aktywności czy innego podobnego wątku, bo rzeczywiście bez sensu taki trochę oderwany, ale nie ma się co dziwić, bo jak ktoś jest nowy, to nie wie gdzie uderzyć i od razy wali nowym wątkiem... ale jak Doxa znajdzie chwileczkę na pewno zrobi porządek :-)

marzę zeby tymek do przedszkola już poszedł, cały dzien dziś była zabawa w: mikołaja, panią sklepową, dziewczynkę, księdza i kierowcę (oczywiście wszystkie te postaci odgrywał tymek, a ja tylko sie dostosowywałam do scenariusza, bo on mi nawet układa co mam mowic, choć inwencja własna mile widziana, ale w granicach tymkowych...) ostatnio magda pojawia sie u nas coraz rzadziej za to tymek kilka razy dziennie zmienia osobowość... mam nadzieję, ze i to minie, bo w sklepie jak akurat jest dziewczynką to mowi "chciałam" albo "zjadłam" itp. a jak go pytam np "co byś chciał" to mnie poprawia: "co byś chciała, bo ja jestem dziewczynką!" i to na cały głos :eek:

zośka zaczęła wstawać i siada już sama, czołga sie jak partyzant i wpada do tymka pokoju cichaczem i rozkminia zabawki...

reklama
Witam!
Widzę ,że Was choroby dopadają. nas niestety też. Byłam z Nadulką w Częstochowie i wczoraj wróciłyśmy chore.Nadia ma grype i ja tez się rozkładam.
Zdrówka Wam i sobie życzę.

Witajcie!
Oj Magdusiek zdrówka kochana, nieźle Cię wzięło! Tak, odpocznij w domu, wyluzuj - o ile się da!

Oli też od wczoraj ma gorączkę, dzisiaj nie poszedł do przedszkola, rano miał rozwolnienie - chyba jakiś wirus! Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie! Generalnie wydaje się, że jest silny. Zobaczymy.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Efunia wesoło masz z Tymkiem :-)

Dzień dobry
zrobiłam sobie piękne biuro w domu :-) i się kuruję.
trochę mi lepiej, ale wyglądam jak jakiś potwór, dobrze, ze nikt nei widzi ;-)

Doxa - dzieki.

Kurcze, Olinka też wzięło? wredne wirusy, a wydawało się, ze jak porządnie wymrozi to będzie spokój.
Natalia podobno mniej kaszle, ale chyba jeszcze jutro posiedzi. Tylko smutno tak bez niej... z drugiej strony już nie pamiętam takiej ciszy....

Dzień dobry!

Magdusiek jak dzisiaj się czujesz, lepiej? Mam taką nadzieję! I życzę zdrówka.

Oli jakby lepiej, temeraturę miał tylko w poniedziałek, ale jakiś osłabiony jest, apatyczny, bez energii ...

Dzień dobry
Ja dziś znów mam biuro w domu... miałam troche stresu, bo od rana nie działał internet.... ale szczęśliwie już jest i mogłam zostać jeszcze dzisiaj.

Doxa - dzięki, trochę mi lepiej, ale kurcze, zła jestem, jednak z domu mogę tylko te najbardziej naglące rzeczy zrobić, a cała reszta czeka sobie, no nic. Poza tym nie ma Natalki tutaj, bo ona choruje u rodziców i też do bani, bo ma kaszel większy itd. Kamil podziębiony, wszystko nie tak...

Witam!
I mnie grypa dopadła,wczoraj jak w południe poległam to dopiero teraz wstałam .Nie pamiętam kiedy byłam taka chora.

reklama
Dzien dobry,
U nas lepiej, jutro kontrola, Tusiek o niebo lepiej znosi ta chorobe niz w tamtym roku, ale teraz bardzo goraczkowal.
Zdrowia dla was kochane, zdrowiejcie i dochodzcie do sil szybko.
Efunia pytalas jak mi idzie prawko? super, zaluje ze wczesnie nie robilam a planowalam jak juz skonczylam liceum:rofl2: Wlasnie kupilismy nowy samochod i tak bardzo chcialabym wyjechac juz nim na ulice a tymczasem jezdze cichaczem;-) Najwazniejsze, ze Tusiek zaakceptowal nowy samochod bo z tamtym bardzo byl zzyty no a w tym jak twierdzi fajne sa fele itp. Nie powiem bo autem ktorym ucze sie jezdzic bardzo sie juz zzylam i jak wsiadam do naszego to zupelnie co innego tymbardziej ze nasz diesel, ale to kwestia przyzwyczajenia. Powodzenia Efunia, to jak jazda na rowerze:-)

Do góry