reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie
przetrwałam noc bez porodu,
to już 5 dzień po terminie,
dzidiza podobno waży coś koło 3700,
więc już kawałęk kluseczka jest.
Kurcze, ale z Was ranne ptaszki,
ja też musiałam wstać bo piesek nie dał mi spać,
siedziałą nade mną i skiełczała,
żebym wstała.

reklama
Ranny ptaszek ? Ja to dzisiaj jestem NOCNY MAREK :-D Tymcio miał dzisiaj "ciężką" noc. Praktycznie od pólnocy męczył się ze spaniem, non stop się wybudzał :-( Dopiero ok. 7 zasnął i póki co nadal to czyni :-)

witam i pozdrawiam

wiecie cio....niechcieli wypuscić mi dzieciatka bo nie płacze tylko sobie pomrukuje :) przeciesz jak ja byłem małyto też chybaaaa ;) nie płakałem heheh
koniec tego jade po Cobe i po Patysie (Patrycje)
mam nadzieje że dziś je przywioze .
Pozdrawiam was

dobra babki, ja spadam :)
trzymajcie za mnie kciuki.
i wy się trzymajcie. i dawajcie znać jak postępują rozdwojenia ;)
mam nadzieję, ze już w poniedziałek będę z powrotem. pa słoneczka :)

CZESC
Ja męża wyslalam do pracy usiadlam do kompa na chwile zeby zameldowac sie ze jeszcze jestem 2w1
A dziewczyny co do zwolnienia mozna wykorzystac 180 dni a pozniej na urlop maciezynski ktory moga dac nawet 2 tygodnie przed terminem i ja na wlasne zyczenie ide od 18.10 na maciezynski bo akurat 17.10 konczy mi sie te 180 dni zwolnienia zeby nie ciagac sie po ZUSach i stawac na jakies komisje ze jestemw ciazy i nalezy mi sie zwolnienie

Witam Wszystkie
Wy wczoraj wspominałyscie o chrapaniu i ja dzis nie przespałam nocy bo moj mężus jak niedziwedz chrapał, szturchałam go mówiłam do niego ale co z tego chwile spokoju i na nowo arie zaczynał.

EFUNIA
bedzie dobrze

Cześć,
A mnie się chce spać... I chyba skorzystam z tej możliwości, ale najpierw spróbuję z kawą... bo w sumie to mi dnia szkoda :)

Ja słyszałam od mojej kadrowej ze zwolnienia mozna miec dokładnie 182 dni i lekarz moze bez problemu wystawic nawet o jedne czy kilka dni dłuzej, wtedy Zus automatycznie konczy zasiłek chorobowy

reklama
Witam wszystkie.
Ja nadal podwójna. U mnie dzisiaj pochmurnie i tak jakoś posępnie za oknem.
Jolik współczuję nocki , ale już chyba dobrze?
Efuniu radz sobie w tym szpitalu i nie daj krzywdy zrobić. Powodzenia i wracaj z Tymusiem.
Mężu Coby cierpliwości. To , że mała nie płacze tylko kwili napewno nie jest dobrym powodem dla którego je tam trzymają.
Alunia ciebie też witam , ja nie musiałam chodzić na żadną komisję do ZUS-u , papiery przysłali mi do domu , a ja ich siedziby na oczy nie oglądałam.
Lucky bądż spokojna to , że 5 dni po terminie jeszcze niczego nie dowodzi, licz tylko ruchy dziecka i uzbrój się w cierpliwość. Dwa tygodnie w tą lub w tamtą to norma , a dzidzia sama wyjdzie jak przyjdzie jej czas.
Ewcia trzeba było go na bok przewrócić. Współczuję ci , mój tez czasem chrapie i metoda na bok skutkuje.

Do góry