reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

a o te wody zapomniałam spytać z tego wszystkiego...
ale dziś nomen omen majtasy suche. jak nigdy... ale zapytam w szpitalu. mam nadzieję ze w poniedziałek lub wtorek wyjdę. mają mnie poobserwować i wypuścić cobym sobie w domciu leżała z tymusiem i tylko chodziła codziennie na ktg...
zobaczymy. już się wolę NA NIC nie nastawiać :p

reklama
Witajcie ja wpadłam, żeby tylko zameldować że nie urodziła. Dziś wyszłąm o 8 z domu, od 10 do 17 siedziałam na poczekalnaich czekając 2 razy an USG i KTG, bo się przyczepili do przepływu, a potem jeszcze na koniec do ośrodka do lekarza, dopiero wróciłam.
Jestem gorzej niż zmęczona, rozwarcie mam na 3 palce szyjka cm, lekartz twierdzi, ze to już ostatnie chwile,
i żebym poprosiła męża o pomoc.
A jak nie urodzę do wtorku to mam sie zgłosić bo on ma dyżur na wywołanie.

SYLA ogromne gratulacje...buziaczki

ooooo Alunia ja Wam dam, a gdzie to sie przepisy wpisuje...a to nie ma watku o obiadkach o deserkach?? ;)

ale przynajmniej sie dowiedzialam jaka jest roznicy miedzy racuchami a placuszkami :)

efunia fajnie, ze znalazlas dobrego lekarza nie przejmuj sie tak ty, szpitalem, bo to w sumie dla Waszego dobra......a co od watrobki, to w ciazy za duzo nie mozna :laugh: bo to jest powalajaca dawka vit.A :laugh:

ja tez bardzo trzymam kciuki za malenstwa, ktore maja klopoty ze zdrowkiem.

Lucky no widzisz doczekamy sie w koncu wszystkie :)
Ja dalej czuje sie dobrze, chociaz dzisiaj po raz pierwszy wyszly jakies slabiutkie skurczyki na KTG...tylko ze ja ich wogole nie czuje :laugh: przygotowawcze....te co u Was miesiac temu ;)

reklama

dziewczyny mam pytanko......czy jak ktos ma nadcisnienie w ciazy lub jego wahania to robia cc czy zmuszaja do porodu naturalnego???

Do góry