reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Magda, pewnie, co Cię będzie głupi suwaczek wkurzał. A tak to możesz sobie coś wymyślić, nie? Czuję, że ja swój też za jakis czas zlikwiduję...
Kamil dziś mówił Malutkiej, że na nią czeka i czy ona tam na jakąś konkretną liczbę turnusów wyjechała....

Biedne te nasze chłopy - ja mojego też kuksańcem - czasem  ;) - traktuję. A potem się rano budzą ( ci nasi panowie) i zastanawiają się czy to materac w łózku taki nie wygodny, czy korzonki ich bolą. :laugh: ;D :laugh:

Ty diablico , jak możesz? ;)
Ja mam za to kościste łokcie i mój juz sie nauczył , że może boleć.
Anna , ja tez mam termin na dzisiaj  , ale gin mówił , że do 30 mam być spokojna. Jak nic sie nie wydarzy to 30 na bank muszę zjawic sie w szpitalu na wywołanie. Ostatnio wytłumaczył mi dosyć dokładnie , ze przy nieregularnym okresie dzidzia może być młodsza i nie nalezy sie tym przejmować. Więc co z tego , że z OM mam termin na dzisiaj ? Nie bedę sie denerwować stąd brak suwaka u mnie. Poczekam cierpliwie , a mała wyjdzie napewno , licze ruchy i wszystko traktuję , ze tak powinno być. Jeśli coś mnie będzie niepokoic to do szpitala mam bardzo blisko , 20 minut spacerkiem.

Jakos sobie musze radzic... ::)
No ja mam 166cm, wiec tez gigantyczna raczej nie jestem...
Ide dzisiaj do lekarza i mam takie marzenie, zeby uslyszec, ze szyjka jest centymetrowa i rozwarcie tak na 2palce ::)
Chwilowo sie odmeldowuje, bo czas nocke odespac.
Pa! :-*

Magda25 jak zaczniesz rodzic to ten spacerek do szpitala dobrze ci zrobi. :laugh: ;)
Ja jutro idę znów na Ktg - bo mój gin mi kazał, ale nie zapowiadają się żadne rewelacyjne wieści.

reklama
A ja do mojego doktorka w srode ide ale zapisał w swoim kajecie ze szpital .....
Wiec moze za tydzien bede juz po wszystkim ..och jakbym juz chciała

Do góry