reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Magda, pewnie, co Cię będzie głupi suwaczek wkurzał. A tak to możesz sobie coś wymyślić, nie? Czuję, że ja swój też za jakis czas zlikwiduję...
Kamil dziś mówił Malutkiej, że na nią czeka i czy ona tam na jakąś konkretną liczbę turnusów wyjechała....
Kamil dziś mówił Malutkiej, że na nią czeka i czy ona tam na jakąś konkretną liczbę turnusów wyjechała....
_anna
Fanka BB :)
Biedne te nasze chłopy - ja mojego też kuksańcem - czasem - traktuję. A potem się rano budzą ( ci nasi panowie) i zastanawiają się czy to materac w łózku taki nie wygodny, czy korzonki ich bolą. :laugh: ;D :laugh:
_anna
magdusiek na moje maleństwo ojcowski autorytet nie działa
Ty diablico , jak możesz?
Ja mam za to kościste łokcie i mój juz sie nauczył , że może boleć.
Anna , ja tez mam termin na dzisiaj , ale gin mówił , że do 30 mam być spokojna. Jak nic sie nie wydarzy to 30 na bank muszę zjawic sie w szpitalu na wywołanie. Ostatnio wytłumaczył mi dosyć dokładnie , ze przy nieregularnym okresie dzidzia może być młodsza i nie nalezy sie tym przejmować. Więc co z tego , że z OM mam termin na dzisiaj ? Nie bedę sie denerwować stąd brak suwaka u mnie. Poczekam cierpliwie , a mała wyjdzie napewno , licze ruchy i wszystko traktuję , ze tak powinno być. Jeśli coś mnie będzie niepokoic to do szpitala mam bardzo blisko , 20 minut spacerkiem.
Ja mam za to kościste łokcie i mój juz sie nauczył , że może boleć.
Anna , ja tez mam termin na dzisiaj , ale gin mówił , że do 30 mam być spokojna. Jak nic sie nie wydarzy to 30 na bank muszę zjawic sie w szpitalu na wywołanie. Ostatnio wytłumaczył mi dosyć dokładnie , ze przy nieregularnym okresie dzidzia może być młodsza i nie nalezy sie tym przejmować. Więc co z tego , że z OM mam termin na dzisiaj ? Nie bedę sie denerwować stąd brak suwaka u mnie. Poczekam cierpliwie , a mała wyjdzie napewno , licze ruchy i wszystko traktuję , ze tak powinno być. Jeśli coś mnie będzie niepokoic to do szpitala mam bardzo blisko , 20 minut spacerkiem.
E
ewcia1981
Gość
Dla mnie to kawał chłopa bo przed ciaza wazyalm zaledwie 47 wiec duzo to jest 80kg tym bardziej ze ja za wysoka nie jestem bo tylko 160cm
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Jakos sobie musze radzic... :
No ja mam 166cm, wiec tez gigantyczna raczej nie jestem...
Ide dzisiaj do lekarza i mam takie marzenie, zeby uslyszec, ze szyjka jest centymetrowa i rozwarcie tak na 2palce :
Chwilowo sie odmeldowuje, bo czas nocke odespac.
Pa! :-*
No ja mam 166cm, wiec tez gigantyczna raczej nie jestem...
Ide dzisiaj do lekarza i mam takie marzenie, zeby uslyszec, ze szyjka jest centymetrowa i rozwarcie tak na 2palce :
Chwilowo sie odmeldowuje, bo czas nocke odespac.
Pa! :-*
_anna
Magda25 jak zaczniesz rodzic to ten spacerek do szpitala dobrze ci zrobi. :laugh:
Ja jutro idę znów na Ktg - bo mój gin mi kazał, ale nie zapowiadają się żadne rewelacyjne wieści.
Ja jutro idę znów na Ktg - bo mój gin mi kazał, ale nie zapowiadają się żadne rewelacyjne wieści.
reklama
E
ewcia1981
Gość
A ja do mojego doktorka w srode ide ale zapisał w swoim kajecie ze szpital .....
Wiec moze za tydzien bede juz po wszystkim ..och jakbym juz chciała
Wiec moze za tydzien bede juz po wszystkim ..och jakbym juz chciała