reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Anna ja pracuję w przedszkolu. Więc podobnie. :)
Ostatnio odwiedziły mnie moje koleżanki z pracy i przyniosły masę rysunków od moich "przybranych" ;) dzieciaków.
Ale mi sie miło zrobiło. :D

Lucky rzeczywiście sie długo nie odzywała. Może już ma dzidzie?
Patki też nie widać..........

Ja meczu nie widziałam bo byłam akurat w szpitalu więc wróciliśmy na samą końcówkę.... ale może to i dobrze przynajmniej sie nie denerwowałam.... aż tak bardzo ;)

reklama
Lucky nie spi bo to zagorzała fanka 'Zbuntowanego anioła" ale wczesniej dogadywałysmy sie ze jak cos bedzie sie działo to napisze smska.
Pora juz na nia była...... :) :) :) :) :)

JOLIK na ten temat to nie ma słów.powiem tylko że co do tych pielegniarek .to chciałbym byc sędzią i katem .......taka jest moja myśl....
a tak pozatym to jestem smutny..... znowu słyszałem jutro.... lekarka cos tam niby słyszy ze cos się jej nie podoba ....i che potrzymać jeszcze jedną noc jakieś badania
eeeee co ja bede sam w domu robił teraz co wróciłęm ze szpitala ale zaraz jade tam spowrotem
powiem tylko ze bardzo się artwie ale tego nei pokazuje ,niepozwalam sobie dopuścić takiej myśli ,ja wiem ze wszystko jest dobrze.
pozdrawiam

reklama
CZEŚĆ
dopiro sie melduje jeszcze 2w1 bylam na zakupach z rodzicami i byla u mnie moja mama zdążyłam dopiero nadrobić czytanie co napisalyście
u nas świetna pogoda i ja sie czuje świetnie
SYLA gratulacje niuni

Do góry