reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Melduję sie dziewczyny dalej 2w1.Skurcze były całą noc ale jakies nieregularne.Za to zaczęłam mocniej plamić, przed chwilą dzwoniłam do szpitala i kazali mi podjechać na badanie.Jak mnie puszczą to wieczorkiem zdam wam relację.

reklama
Kasia - trzymaj się!
Orzech, ja jeszcze lubię Portugalię i Francję i generalnie w różnych drużynach mam "swoich" piłkarzy (wiesz, takich, którzy mi się podobają) i tym kibicuję. No, ale Argentynie zawsze. A jak odpada to niestety płaczę...

Kasia trzymaj się
Syla gratuluję!!!A niby to ja miałam wcześniej urodzić  ;D
Właśnie zajrzałam do wózka mojej dzidzi i myślałam że zawału dostanę, jakieś tydzień temu wyścieliłam materac flanelkową pieluszką pod główkę położyłam tetrową i tak sobie czekał wózeczek na dzidzię bo zamierzam tam kłaść dzidzię na początku żeby miała przytulnie... zaglądam a tu pełno sierści i piachu!!!Nasz kocur urządził tam sobie legowisko.Jak tam wlazł???Wózek był przykryty szmatą właśnie antykocurową!!!

:laugh: ale jak to zobaczyłam to :mad: >:D
właśnie dzwoniłam do szpitala jak nie urodzę do niedzieli to do kontroli w poniedziałek.Już się nie mogę doczekać ;D

reklama
Do góry