reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
wiecie ze mna dziś jest coś nie tak albo rozwiązanie jest baaaaaaardzo blisko przyszlam ze sklepu zjadlam 20dkg ptasiego mleczka a po 5 min poszlam i zjadlam maly sloiczek ogórków kiszonych dziwi mnie to bo przez cala ciąże nie mialam takich zachcianek
Moja mama opowiadala że miala z moim bratem o w nocy urodzila

AL[glow=red,2,300]UNIA [/glow] to tak jak u mnie teraz to naprawde jem za dwoch...i co chwile jakies zachcianki mam..ale moje nogi znow sa opuchniete i takie mam uczucie jakby mrówki mi po nich chodziły

Właśnie Vertigo U mnie też ale "tylko" 50. ;)
Wygląda na to ze ostatnie przyszły 11go po południu.
No to dobrze że juz wszystko ok. :)

prosze bardzo:
1-2 jajka,1/2 lyżeczki proszku do pieczenia,lyzka oleju,1/2 szklanki mleka, mąki dodawać tak żeby bylo troszke gęściejsze niż ciasto na naleśniki i dodać do tego starte jablka na tarce warzywnej( nie pisze ile jablek bo to zalezy jakie duze ja dodaje 2-3 sztuki średnie) SMACZNEGO
mowie że nie racuchy bo do racuchów dodaje sie drożdze

reklama
Do góry