reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Powiem Wam.. że po usłyszeniu krzyku mojej córki te 10 godzin paznokci w futrynie.. odeszło w siną dal :) .. teraz mam tylko jedną pamiątkę.. dodatkowy uśmiech pod brzuchem :D

Lucky Ja też już tak sie przyzwyczaiłam do tego ze bedzie babeczka że facecik byłby sporym zaskoczeniem. Nawet na Usg jak powiedział że dziewczynka to sie nawet nie zdziwiłam bo sie spodziewalam tego. Takia jest już w mojej rodzinie tradycja ze najpierw dziewczynka... Wiec co się mam wyłamywać ;)

Duralex w któym szpitalu rodziłaś? Zastanawia mnie to że 24h leżałaś plackiem. Na Starynkiewicza po już po 12h zrywają pod prysznic!

Doxa rodziłam w Międzylesiu.. i nie leżałam plackiem .. ja prawie wcale nie leżałam.. do 12.00 mogłam robić co chciałam.. potem przez 4 godziny bóle z krzyża .. jedyna możliwa pozycja - stojąca z paznokciami w futrynie .. potem nawadnianie i wanna.. i znowu stanie.. także tego leżenia było niewiele :D

A tak poza tym.. mogę polecić ten szpital ze względu na opiekę.. przez cały pobyt miałam kontakt tylko z jedną służbistką.. a reszta zespołu.. lekarze, położne, pielęgniarki i salowe do rany przyłóż :D

duralex pisze:
Powiem Wam.. że po usłyszeniu krzyku mojej córki te 10 godzin paznokci w futrynie.. odeszło w siną dal :) .. teraz mam tylko jedną pamiątkę.. dodatkowy uśmiech pod brzuchem :D
duralex, to jest PIĘKNIE powiedziane... aż mi się łzy w oku zakręciły... tym razem mnie wzruszyłaś!

Witam wszystkie mamusie:)Buu,jestem niemiłosiernie niewyspana:)Nadal nie wiem,jak wstawić swoje zdjęcie,POMOCY ;D Ja narazie nawet na oczy nie widziałm szpitala,w którym będę rodzić.Od niedawna mieszkam w nowym mieście.A niech się dzieje co chce,urodzić i tak muszę ;)Pozdrawiam.

reklama
Do góry