reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hej brzuchatki...
odmeldowuję się na kilka dni :police:
mój mąż wyjeżdża jutro na słowację, więc ja zmykam do rodziców... nie chcę tu siedzieć całkiem sama.
a tam nie mam netu :(
nie rozdwajajcie się zbyt szybko oraz gwałtownie.
kaszu wygrzej się porządnie (podobno na przeziębienie najlepszy jest okład z młodych piersi ;) )
małgosia i lindsay uważajcie na siebie... liczę, ze wasze maluszki się urodzą jak ja 24 września... albo PÓŹNIEJ!!!
a cała reszta prosze się oszczędzać, nie plotkować za wiele i mnie informować o wszystkim... będę za wami tęskniła :( :(
buuu...

reklama
Efuniu nie będziesz jedyną odpoczywającą na łonie rodziny. Do mnie w tym tygodniu przyjedzie mama i pewnie będę dobrze pilnowana, coby nie siedzieć cały czas przy kompie ::)
Jak znam życie wydarzy się tutaj tyle, że nie będziemy w stanie nadrobić zaległości ;D

Witajcie brzuchatki ;D

W weekend odwiedziła mnie siostra i dlatego nie zaglądałam do Was, teraz pewnie już tu nikogo nie ma???
No to idę poczytać co u Was, może znowu przybyło nam dzieciątko :laugh:

Witajcie dziewczynki!!!  Od wczoraj nie miałam netu, ale już wszystko nadrobiłam.Witam nową ciężarówkę w naszym gronie!!!.Dzisiaj czułam sie całkiem dobrze nawet wyszłam z domu na mały spacerek i do kościółka.Jutro mam wizytę u gina i jestem strasznie ciekawa co mi powie( oczekuję samych pozytywnych wiadomości)Łóżeczko mam już przygotowane, torba dla dzidzi też.Dla siebie potrzebuję jeszcze kupić majtki jednorazowe,ale w razie czego ktoś może mi je donieść.Jak wrócę jutro od lekarza to napiszę wam co usłyszałam.Pozdrawiam i trzymajcie sie ciplutko(coś nam zima nadchodzi).

Witam brzuchollki stare i nowe ;D
Wystarczy wyłączyć się na dwa dni i tyle niespodzianek,
Doxa, Jolik śliczne te Wasze dzieciaczki.
Frezja gratulacje...

reklama
CZESC KOBITKI
NIE MAM SIŁ PO WEEKEDNDZIE ABY NADRABIAC CZYTANIE CO NABAZGRALYSCIE ALE ZAUWAZYLAM ZE JEST NOWA KOLEZANKA KTORA WITM SERDECZNIE. WCZORAJ MIALAM DZIEN NA SPANIE CHYBA SPRZYJALO MI WIEJSKIE POWIETRZE BO BYLISMY U TESCIOW

Do góry