reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie!!!
Wpisuję się, ponieważ też mam podobnie jak wy termin na październik (dokładnie 9.10) i już się nie mogę doczekać tego dnia,kiedy nastąpi rozwiązanie. Lekarze mówią, że ma być dziewczynka, co mnie bardzo cieszy, bo mam już 3-letniego Kubusia.

Mam pytanie do was: jak przesypiacie nocki?
Bo ja fatalnie, tzn. prawie wcale nie śpię, boli mnie kręgosłup i cała miednica, przewrócić się nie mogę na drugą stronę (chyba za gruba jestem już :)), no i ciągle biegam do toalety.
Męczy mnie to wszystko bardzo i czekam na ten cudowny dzień.
POZDRAWIAM WAS GRUBASKI!!!

Allooooo Mary :) witamy w gronie ciezarowek ;)
nie martw sie ja tez mam bole kregoslupa, miednicy, reki, nogi etc....koszmar...niestety taki jest urok ciazy chociaz nie ukrywam ze momentami to placze z bolu...az strach pomyslec co bedzie przy porodzie...umre im tam z bolu, dlatego bede rodzila z zzo.....
jedyny plus to to ze przestalam latac do kibelka w nocy, co nie zmienia faktu ze sypiam ciezko, co chce sie przkrecic to sie budze....horror....teraz kiedy sen jest najpotrzebnijeszy

WITAMY NOWEGO KANGURKA ;D ;D ;D ;D

Dziewczyny wy tez tyle spijacie..ja nie nadazam robic herbatek i kupowac soczkow?????? ;) ;) ;)
ide teraz na obiadek a potem jade do brata mojego meza
Trzymajcie sie i nie piszcie duzzzzooooo, bo potem nie nadazam nadrobic zaleglosci.

a ja lece teraz z piesiem na dworek a pozniej ide sie polozyc...przez to przeziebienie nie dosc ze mnie lamie w gnatach (kregoslup, miednica i reka) to do tego doszedl bol glowy....jestem tak przymulona ze chyba sobie pospie....
dolaczam sie do Ewci....nie piszcie za duzo, zebym nie musiala nadrabiac...

Witaj Mary! Nocki ciężkie rzeczywiście,ja też jestem obolała, zmęczona, trudno się przewrócić na drugą stronę,kilka razy chodzę do WC. Czuję się gruba, no i chyba jestem.i już jak my wszystkie nie mogę sie doczekać tego cudownego momentu...
W dodatku humor ostatnio do d...

Oj my niezdarne grubaski!!!
Te wszystkie nasze niedyspozycje i złe humorki podczas ciąży lada dzień wynagrodzi nam ten cudowny moment jakim jest narodzenie dzidziusia.
Wiem to doskonale, bo już raz (3 lata temu) byłam w podobnej sytuacji.
Po porodzie gdy się zobaczy tę kruszynkę nic innego się nie liczy, a życie jest wtedy takie cudowne, że aż się ze szczęścia ryczeć chce.
Obyśmy za niedługo właśnie wszystkie z tego szczęścia zaczęły ryczeć!!! :)
Tego życzę wszystkim "oczekującym" z całego serca!!!

reklama
Witam Was dziewuszki!!!
Witam też nową koleżankę :)

Byłam wczoraj na super imprezie, na 5 par 3 się spodziewa dzieci (5, 7 no i 9 miesiąc :)) Ale miałyśmy tematów, prawie jak na naszym forum ;D Panowie w końcu odłączyli się od nas i pili we własnym gronie (kiedy my rżałyśmy w najlepsze).
Hasło imprezy: JESZCZE SIĘ TAKA NIE URODZIŁA CO BY NIE URODZIŁA ;D ;D ;D

Shady chyba mamy podobnych sąsiadów, mój od rana postanowił się pobawić wiertarką i młotkiem... psychol. A ja chciałam spokojnie odespać nockę.

Do góry