reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Bry,
Ja sie w koncu wyspałam. Jest pełnia wiec dlatego.No i siusiu byłam tylko 2 razy ;D
Kaszu wiem co czujesz - ja na mysl , ze w czwartek odstawiam leki dostaję gęsiej skórki. Ale w koncu tego chciałysmy, co nie ?

A mi się dzisiaj spało wyjątkowo dobrze :laugh: Wyjątkowo nie męczyła mnie zgaga, nie bolały plecy... i poszłam tylko 1 raz na wycieczkę do WC ;D Bywało gorzej...

Hej brzuchatki!!!!!!!
Chyba dzisiaj mogę powiedzieć że się wyspałam..hura!!!!!
Posiedzę trochę z Wami i biorę sie za sprzątnie a potem za naukę.

Widzisz LUCKY u nas to jest na zmiane jak ty spisz to ja grasuje w nocy.
A siusiu to moze 6-7 razy to bylam ...chyab zaczne statystyki robic...zaznaczac kreseczki

Tez tyle herbat , soczkow i tym podbne spijacie????????.U mnie to normalnie az nie mozliwe....w ciagu dnia z 5 litrow wypijam....jak wielblad na pustyni

reklama
Czytalyscie na wrzesniowkach Melani urodizla w sobote a wczoraj juz w domku byla...tylko pozazdroscic takiego poordu i takiej kondycji....ach ja na to nie licze,bo nie slyszalam by u nas na nastepna dobe do domu wysyłali...chyab ze uciekne....

Do góry