reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesć dziewczynki...
boże ewcia gdzieś ty to znalazła?? takie straszne rzeczy?? :(
kaszu nie martw się. już chyba pisałam, że moja koleżanka, młodsza o dwa lata, też pierworódka :) urodziła w niecałe 45 minut... bądźmy dobrej myśli :)
ja dziś nie pospałam... ręce bolą mnie tak potwornie, że to się nie da opisać. mówiłam o tym w szpitalu, to ordynator stwierdził, że po porodzie minie, to wpływ hormonów i wody :mad: ale jak ja mam z tym normalnie zyć??
poza tym śniło mi się, ze urodziałam we śnie... wstałam a tu dziecko... i tak się ucieszyłam, bo to dziewczynka była ;D poszłam wam szybko wkleić zdjęcia (normalnie śnicie mi się po nocach dziewczyny!! ;D), i nagle patrzę, a tu leci mi krew... i zaczęłam krzyczeć, że jeszcze łożysko muszę urodzić, a tej krwi było hektoliktry.... brr... co za sen.

reklama
Efuniu , bardzo ci współczuję bolących stawów , no i tych horrorów nocnych , ty może nie oglądaj telewizji wieczorem już co ? po co ci kino nocne , skoro masz takie sny? ;)

Oj to ty może w snach nadrabiasz zaległości? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
To może na odwrót powinnaś zacząć oglądać?

dzien dobry ;D
następny dzien do przodu. huraaa! juz nawet to lezenie mnie nie przeraza. byle do czwartku.
jutro przychodzi do mnie położna która " kupiłam" na poród. zobaczymy co mi powie...

Witam wszytskie
Lindsay masz racje jedne dzien do przodu. Dzis rano o 6,15 urodizla moja kuzynka. Pisalal na wrzesniu ASIUNIA22. Poord trwal krotko bo godiznke i bez zadnego naciecia. Termin miala na 20,09 a Marcelek taki malutki 2400 a z usg lekazr mowil jej ze 3 kg.

hej ciezaroweczki :)
rety ale u mnie dzis zimno, zmarzlam jak cholera - cud jakis , bo juz zapomnialam co zanczy zmarznac.....na dodatek obudzilam sie o 6 rano bo ta franca z gory zaczela odkurzac i przesuwac meble.....powalilam jej troche w sufit i poszlam spac dalej....reka w nadgarstku mnie boli jak cholera, a juz sie cieszylam ze przeszlo....kota juz mozna dostac :)

Witam wszystkie mamy.
Ja dziś ledwo się toczę ale jestem ogromna i w nic się nie mieszczę
a teraz już sie ubrań nie opłaca kupować.

reklama
Do góry