reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Sernik pyszny wyszedł do tego popijam kawusie rozpuszczalna z bita smietana na gorez....normlanie miodzio.....az dzidziolek podskakuje w brzusiu

reklama
dzień dobry brzucholki :)
wspaniałe dziś wieści...

JOLIKU ŚLICZNY SYNIO:)

FREZYJKO GRATULUJĘ!!! JA NAJBARDZIEJ CZEKAŁAM NA TWOJĄ DZIDZIĘ ;D ;D ;D

a mnie ręce znów od rana puchną... i wciąz mnie muli po lekach... chyba przestanę je brać... na dodatek mój synek od kilku dni (od czasu jak wylądowałam w szpitalu) zrobił się bardzo ruchliwy... całe dnie się kotłuje i przemyka z kąta w kąt ;D
czy to jest normalne??

Efunia, też to mam!
Coraz mniej miejsca maja i też im cięzko pozycje zmieniać. Brzuch mój czasami wygląda, jak by "obcy" w nim mieszkał. Jachu czasami jest przerażony, jak to widzi ;D

sama się przeraziłam... wygląda jak obcy, to prawda ;D
chyba coraz rzadziej będę tu siedziała, bo nie mogę pisać tak mnie łapy bolą :( :( :(
nie mogę ich normalnie zginać...

Śpiaca dzisiaj jestem!
Dobrze, że rodzice Olę zabrali, bo nie miała by pożytku z matki, w dniu dzisiejszym. Spałam prze 2 godziny i znowu chce mi się.
Chyba powiem Wam Dobranoc Kangurki!

cześć baryłki....

Doxa, Jolik... chłopaki sa super...
Frezja... ogrooooomne gratulacje... głównie tego, że nie umarłaś ze strachu... ;)

Efunia, to sobie poleżałaś... wygonili Cię, czy sama uciekłaś???

Własnie sie obudziłam.
Mnie Małgoś tez dzisiaj tez cos senno.
Efunia moj Mały własnie po szpitalu sie rozbrykał. W szpitalu połozna kazała liczyc ruchy podczas ktg. dziewczyny podawały 40, 50, a ja 7. Za to jak wyszłam Młody sie ujawnił ;D mnie tez powiedziano, ze jak sa przedwczesne skurcze to dzieci sie mniej ruszaja, bo kurczaca sie macica je blokuje. Od szpitala tego nie mam wiec i Synio ruchliwy sie zrobił

Witam dziewczyny! Serdzeczne gratulacje dla JOLIKA I FRYZYJKI!!!
JOLIK ŚLICZNY MALUSZEK!!!
Dołączam się do Shady- uważam że atmosfera na tym forum jest świetna! Niemalże rodzinna!
Wszystkie takie miłe i "ciepłe" cieszę się że tu "trafiłam"!

reklama
Jolik i Frezja SERDECZNE GRATULACJE!!!
Jolik Synuś prześliczny!! Same przystojniaki na naszym forum. :laugh: :laugh: :laugh:
Frezja Czekamy na zdjęcia Twojego skarba. Na razie zanosi sie na to ze u nas też będzie Natalka :) :) :)
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i "brzuchatek"

Do góry