reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik,
Opisz, proszę swój poród, jak masz oczywiście chęć.
Piszcie też wszystko co wydaje Wam się istotne, lub mniej. My mamy wszystko przed sobą!

reklama

hej dziewczyny....widze ze tu zmiany, zmiany, zmiany....
Jolik, Frezja wielkieeeee gratulacje :) :) :) :)

Musze wam cos powiedziec....jak przyszlam tu na wasze forum to tak dziwnie sie czulam, wszystkie sie juz znaly, poza tym nie umialam poruszac sie po tych watkach itd.......zawsze siedzialam na forum dzieckoinfo, ale juz mam tamtego forum dosc....zauwazylam ze tam atmosfera jest straszna, wiecznie sie kloca a jak sie nie wyzywaja to jezdza po swoich rodzinach a najgorsze co jest po dzieciach...koszmar....a jak masz jakies odmienne zdanie zjedza cie w kaszy.....tu jakos mozna zachowywac sie normalnie i nawet jak ma sie odmienne zdanie kulturalnie dyskutowac....moze sie myle???
tak wiec biore rozwod z dzieckoinfo i zostaje z wami :)

Shady ja też jestem pod wrażeniem atmosfery tutaj :) (to chyba dlatego jestem już fanką w tak krótkim czasie ;))

Dziś już chyba nie zajrzę, małż mnie teraz odciąga, a wieczorem idę na imprezę (hura, hura)
Także jakby co to baluję (szpitala nie zamierzam narazie odwiedzać ;))

Dzieczyny ale dzis fajnie z rana tyle przyjemnych wiadomosci- normalnie az lezka sie zakrecila.
Ja dzis mam natchnienie do gotowania salatke wazrywna juz zrobiłma, bigosik tez a treaz za serrnik z brzoskwiniami sie biore. Malo tego zdarzylam rano byc na zakupach i posprztac.Skad dzis tyle sił u mnie....a wieczorem znowu padne jak mucha.

Ja tez chce juz dzidziolka:-(

FREZJA GRATULACJE KOCHANA !!!!
robi nam sie tutaj wrzesień :)

Małgosiu
czy Ty lezysz cały czas czy chodzisz tez i siedzisz ? ja wiem, ze to pytanie z kosmosu, ale ciezko mi tak ciagle lezec i chetnie dla odmiany troche bym pochodziła, ale znowu nie wiem czy nie zaszkodze mojej szyjce, ktora moze zechce sie rozewrzec ? ;) :)

JOLIK MAŁY JEST CUDOWNY :)
ALE NAM SIE PRZYSTOJNIAKI PORODZIŁY
NIE MOGE UWIERZYC ZE MASZYNA RUSZYŁA I TAK BEDZIE NAS JUZ WCIAGAC ( ALE POETKA ZE MNIE ;D)

reklama
Do góry