reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dziewczynki jesteście kochane !
Czas o dziwo szybko w szpitalu mi leci. Jestem w pokoju trzyosobowym i przez ten tydzień przewinęło się już 6 osób ! Cdziennie toś mnie odwiedza więc naprawdę nie jet źle. Badaniami ginekologicznymi mnie nie męczą a to najważniejsze. Wlasnie jestem po KT, które na szczęście ni wykazało żadnych skurczy uffff

Lucky - do 9 października raczej nie dam rdy wytrzymać. Co najwyżej do 37 tc bo wody produkują sie do 36 tc.
Wszystko wskazuje na to, że jak pójdzie dobrze to Tymek pojawi się na naszą drugą rocznicę ślubu :-)

Mam nadzieę, że jeszcze te dwa tyodnie wytrzymamy .... modlę się o to !

Witam wszystkie brzuszki... Miło słyszeć, że u wszystkich leżakujących w szpitalach i w domach wszystko w porządku. :)
Lucky ja mam kamerkę ;D
Efunia z tego co dzisiaj usłyszałam to takie plamy na twarzy pojawiają się gdy w brzuszku masz dziewczynkę. Z tego co pamiętam w środę idziesz na usg to sprawdzimy ten zabobon.

CZeść Kobietki,
Ja znowu, jak po ogień, ale zawracałam Wam głowę non stop przez dwa tygodnie. Ola poszła odwiedzić dziadków, więc chwilkę mogę poczytać, co wymalowałyście.
Jolik piękny prezent będziecie mieli na Waszą rocznicę ślubu. Wymarzony i jedyny.
Wytrzymasz na pewno, warto czekać.

witajcie brzuchatki:)
małgosiu widzę, ze humorek dopisuje :)
jolik, jak fajnie cię zobaczyć :)
duralex zobaczymy czy tym razem pan doktor się zdecyduje co tam widzi... cipkę czy peniska :D

reklama
no masz racje efuniu, ze zdycha :( bylam w szoku, ze wczoraj zero ruchu!
ale dzis piekna pogoda :D jedziemy sobie na obiad na rybke (juz chyba z miesiac za mna chodzi), a pozniej nad jeziorko ;D

Do góry