reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja nie śpię od dawna, całkiem miłą pobudkę miałam, bo wczoraj niemąż przyjechał ;) U mnie spokój, cisza, dobrze mi. Też mam ochotę na rybkę, może pójdziemy na obiad do knajpki niedaleko, tam mają pycha rybki :) A wczoraj faktycznie, al;bo wszyscy imprezowali albo wyjechali albo spac poszli...

reklama

hej dziewczyny....powiedzice mi prosze czy ktoras z was miala juz lekkie skurcze w podbrzuszu jak na okres? ja dzis z ranca mialam takowe i troszke sie przestraszylam....ale wzielam nospe, polozylam sie , przespalam i mi przeszlo...czy wy tez tak macie?

czesc...cisza, bo wszystkie wybyly cieszyc sie jeszcze weekendami we dwoje ;)

Jolik za sms-iki nie dziekuj tylko sie trzymaj pisac dalej bedziemy ;) Ale bedziecie mieli cudny prezencik na rocznice slubu, my mamy 2.IX. piata, nasze malenstwo nie zdazy, ale przyjdzie niebawem, wiec tez traktujemy ja jako najcudowniejszy prezent :)

Wy piszecie o rybkach i jeziorku, a my pojechalismy nad jeziorko zeglowyc dzisiaj.....sluchajcie, to niesamowite, nie prowadzilam jahtu pare lat i ze bede go rowadzic na 6 tygodni przed porodem nigdy bym nie pomylala :) bylo cudownie, leciutki wiaterek i piekne slonce.
A jak Wasze rybki??

witam
piszę dopiero dzisiaj bo przez ostatnie 2 dni byłam zmuszona leżeć -naszczęście w domciu.
najgorzej było w nocy, miałam skurcze io bałam się że zacznę rodzić :(, wzięłam no-spę i do rana przeszło ale i tak nie spalam.
tak samo było wczoraj- niestety moja gin( priv. do niej chodzę) jest na urlopie i nie odbiera komórki więc nie mogę zadzwonić, a na ostatniej wizycie zaznaczyła że jakby coś się działo to do szpitala. oj oj sypiemy się, a ja jeszcze muszę tydzień wytrzymać bo mój bracik ma ślub i chciałabym być.
::)

hej brzuchatki, dobrej nocy :)
byłam dziś na grzybach, a potem na festynie rodzinnym :)
jestem zmęczona, ale zadowolona. jutro rano jadę na wyniki, a jak wrócę, to chcę was tu widzieć :)
papa mamitki :*

witajcie!!! ja też byłam dzisiaj na grzybach( nawet troche nazbierałam).Potem poszliśmy odpoczać na działkę i dopiero niedawno wróciłam.Jestem strasznie zmęczona ale zadowolona, mam nadzieję że dzidziolek sie dotlenił i wszystko bedzie oki.Teraz idę odpoczywać , bo trochę boli mnie kręgosłup.Odezwę się jutro.DOBRANOC!!!!

cześć dziewczyny,

Jolik, kciuki nadal zaciśnięte więc będzie dobrze. :)

Shady, ja dzisiejszej nocy miałam takie bóle ale zwinęłam się "w kłębek" i po jakimś czasie przeszło.

No Orzeszku, żeglowanie w 8 miesiącu??? Niezła jesteś!!!

Idę pokibicować mężulkowi bo już późna nocka a on nadal remontuje naszą sypialnię.

Czy Wy też nie lubicie ostatnio nocek? Wstaję kilka razy dziennie a czasami później nie mogę zasnąć więc jak zbliża się noc to aż coś mi się robi ;)

reklama
czesc dziewczyny :)
Ale piekny dzien bedzie :)
Syla napisalam, ze slabo wialo, to bylo najwyzej 2 :laugh: wiec nie bylo ciezko ;)

Mam pytanko do Was doswiadczonych:
Zabieram sie za pranie powoli, poniewaz zapowiadaja straszne upaly, postanowilam zaczac od rozkow i poscieli, bo one maja jakies cos w srodku, cos w stylu wypelnienia kolderkowego....nie wiem jak to opisac, w kazdym razie na metce jest napisame, ze pierze sie w 60 st. nie chlorowac itd....jest tez jeden symbol trzy pionowe kreseczki w kwadraciku - co to znaczy?
Jak Wy pralyscie ochraniacze do lozeczek i rozki?

Do góry