reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Tak sobie pomyslalam Duralex ze nasze kolezanki urodza przed terminem, a my znajdziemy sie w tym szczesliwym gronie mamus co rodza po terminie i bedziemy sapac coby juz nam dzieciaczki powychodzily, bo nie dajemy rady :

reklama
Wziąwszy pod uwagę, iż moja córa ma ponoć dużą głowę ... to sapać będę na 100 %.. (mąż się boi, że na sapaniu się nie skończy i.. usłyszy same ciekawostki pod swoim adresem) .. położna mi powiedziała, że jak główka wyjdzie to reszta potrwa sekundę.. a ja chce być twarda i rodzić bez znieczulenia ;D

Ja tam odwazna nie jestem, ale mam ciagle coraz mniej plytek krwi i moga mi odmowic znieczulenia :(
Moja kolezanka powtarza apropo znieczulenia: "Jak sama sobie nie pomoge to nikt mi nie pomoze", no i ona miala zewnątrzoponówke i sobie chwali

Ee tam nie ma co się stresować.. moja siostra cioteczna urodziła w poniedziałek... dziecko miało położenie miednicowe i miała mieć cesarkę.. ale jak przyszło co do czego.. to tak ją miętolili, że w końcu dziecko się przekręciło ;D także patka damy radę ;D

reklama
Do góry