reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witajcie dziewczynki :)
lucky i ina wy tez tak macie? ja przedtem wstawaałam do toalety na śpiąco, waliłam sie do łóżka i zaraz spałam. a teraz leżę i "sufituję" jak mówi moja położna :) zasypiam po długich perturbacjach...
małgosiu wielki dzień nadszedł... :) wraca twoja rodzinka :) a co do włosków, to zrób sobie szybo kzdjęcie cobyśmy ujrzały cię w pełnej blond-krasie ;D

reklama
Cześć brzuchatki

Ja jestem pod znaku wagi ;D już za miesiąc są moje 20-te urodzinki,teraz tak patrze na kalendarz,mój brat miał wczoraj a ja mam miesiąc po nim czyli 23.09 ;D ładnie mojej mamie się wzieło na rodzenie dzieciaków ;D,jeszcze moja siostra i brat są urodzeni 10 ale siorka jest z czerwca a brat z marca ;D każdy się dziwi że tak dziwnie się to mamie poukładało z tymi porodami ;D a mi się podoba ;D jeszcze tylko 3 godzinki i będe widziała moją dzidzie na monitorze USG ;D ,bede miała kolejne zdjęcie do powieszenia ;D mój chciał iść ze mną n aUSG ale niewiem czy by mu lekarz pozwolił wejść ze mną do gabinetu :( a,tam pójde sama,zobaczy zdjęcie ;) a i tak wogóle jest w pracy

dzien dobry Laski, a ja w koncu dziś spałam. wstalam tylko 2 razy. mezuś załamany meczem i musiałam Go pocieszać ( wcale nie to co myślićie hehe). padł na łożku z głową w nogach.

:) patrycja ja jestem z 24 września, a mój brat był z 24 sierpnia...
moja siostra jest z 14 maja a druga z 16 marca - mama sądziła, że uda się ja wycisnąć też na 14, ale gośka się zbuntowała :)

Witam wszystkie mamuśki!!!!! Ja też już wróciłam właśnie z badań , tyle , że ja oddałam dzisiaj tylko mocz do analizy , natomiast wczoraj miałam morfologię . Wyniki wczorajsze bardzo dobre , na wyniki dzisiejsze poczekam do 16, ale mam nadzieję , że też będą dobre. Acha , u mnie ja jestem z 3 stycznia a , moja siostra z 3 maja.

reklama
efunia no to masz dzień po mnie urodzinki ;D,niedawno koleżanka się mnie pytała czy robie urodzinki,a ja jej na to chyba na porodówce ;D,a teraz mi się przypomniało mój wujek ma 24.09 urodzinki,moje 19 urodzinki były robione w restauracji,więc wujek też się do urodzinek dołożył i była podwójna imprezka,a w tym roku nie moge sobie pozwolić na takie szaleństwa :( ale to dla dobra dzidzi ;)

Do góry